reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

xXxIzuLQaxXx zazdroszczę cierpliwości :tak:
Bafinka witaj po urlopie :-) u mnie dziś dzień 24 i w końcu skończył mi się ten dziwny śluz (mokry). Może dopiero teraz owu była? Testuję 6 września, w urodziny moje :-D

reklama
xxxizulaxxx słyszałam już nie o jednym tak dziwnym przypadku więc ryzyko ciąży oczywiście jest ale skoro znasz swoje ciało na tyle że masz pewnosć to pozazdrościć:)

kahaka ja mam dziś 27dień cyklu i od kilku dni mam dużo białego ślizu wiec pewenie @ przyjdzie.... a co do testowania to trzymam kciuki:) ale byś miała super prezent:) a ja jak tym teraz zaciązyła to poród byłby w maju akurat na naszą trzecia rocznice.... fajnie by było

Bafinka nie ma co się sugerować śluzem - podobno w cyklu ciążowym i nieciążowym niczym się on nie różni, bo to za wcześnie, żeby organizm "załapał", że to to. Śluz może się zmienić chyba dopiero po zagnieżdżeniu. A ja poza tym, że mam urodziny, to we wrześniu mamy 1 rocznicę ślubu :tak: trzymam kciuki za Ciebie.

xXxIzuLQaxXx zazdroszczę cierpliwości :tak:
Bafinka witaj po urlopie :-) u mnie dziś dzień 24 i w końcu skończył mi się ten dziwny śluz (mokry). Może dopiero teraz owu była? Testuję 6 września, w urodziny moje :-D

Ah, dziękuję :) i życzę powodzenia w testowaniu :)

xxxizulaxxx słyszałam już nie o jednym tak dziwnym przypadku więc ryzyko ciąży oczywiście jest ale skoro znasz swoje ciało na tyle że masz pewnosć to pozazdrościć:)

kahaka ja mam dziś 27dień cyklu i od kilku dni mam dużo białego ślizu wiec pewenie @ przyjdzie.... a co do testowania to trzymam kciuki:) ale byś miała super prezent:) a ja jak tym teraz zaciązyła to poród byłby w maju akurat na naszą trzecia rocznice.... fajnie by było

Nie mam pewności, bo każda ciąża jest inna, nawet jeśli tyczy się jednej i tej samej kobiety, w tym przypadku mnie. Pewności nigdy nie ma ;P Ale no tak myslę, że to nie ciąża. Ah, zobacze na usg :)

Też życzę powodzonka :) Fajnie macie, tak żyjecie w oczekiwaniu na pocieche :) Ja to samo pzechodziłam w zeszłym roku hehe. Ale teraz to już inaczej wygląda, nie ma tych samych emocji.. Może właśnie przez wzgląd na to że nie planowane totalnie. No ale chciane :) Zawsze mówię że co ma być to i tak będzie. Nigdy nie przekreślałam faktu iż różnie bywa. Zwłaszcza że mam 2 koleżanki które zostały w tym roku mamami, a tez miały tabletki. No ale cóż, "dzieci i zboże to dary Boże" ;)

hej dziewuszlo:)
u mnie dzis 23dc, brzuch mnie juz boli jak na okres i tez mam ciagle bialy sluz, wiec raczej przyjdzie@, ale dokladnei o wszystkim poinformuje was pewnie dopiero za jakies 2,5tygodnia, bo we wtorek jedziemy na wakacje:) wkoncu:D:D:D
a @ powinna przyjsc wlasnei albo we wtorek :/ albo jakies 5 dni pozniej:/ nie jest to wymarzony czas na @, ale coz, moze akurat nie przyjdzie...

Cześć Dziewczyny:)))
Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów do 3 miesiąca
w drugiej zaczeło się od zawrotów głowy mdłości(jeszcze przed @)
A teraz zrobiłam teściora bo miałam imieniny i nie chciałam w razie czego pić hahaha.
Co prawda kręci mi się w głowie i boli podprzusze no i troche mdłości mam ale za to piersi tylko urosły i nawet nie bolą
Ale wiecie co pare dni temu przez 3 dni miałam potworne mdłości i zawroyu głowy nie wychodziłam z łóżka-tak pewnie objawiła się implantacja

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie dziewczyny!
Jestem tu nowa.
Kochalam sie ze swoim chlopakiem podczas dni plodnych, bez zabiezpieczenia, do konca.
Oczywiscie wszystko swiadomie :-)
Dzis juz 27 dzien cykl (cykle zwykle 31 dniowe jednak nie zawsze regularne) bola piersi, lekkie okresowe 'pobolewanie' w podbrzuszu no i krzyz.
Sluz jest bialo-przezroczysty i jest wilgotno.
Umieram z niecierpliwosci do terminu @ aby zrobic test.
Modle sie o 2 kreseczki.
Trzymajcie kciuki, szanse w koncu sa :-)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie ktore tez czekaja !

Witam wszystkie dziewczyny!
Jestem tu nowa.
Kochalam sie ze swoim chlopakiem podczas dni plodnych, bez zabiezpieczenia, do konca.
Oczywiscie wszystko swiadomie :-)
Dzis juz 27 dzien cykl (cykle zwykle 31 dniowe jednak nie zawsze regularne) bola piersi, lekkie okresowe 'pobolewanie' w podbrzuszu no i krzyz.
Sluz jest bialo-przezroczysty i jest wilgotno.
Umieram z niecierpliwosci do terminu @ aby zrobic test.
Modle sie o 2 kreseczki.
Trzymajcie kciuki, szanse w koncu sa :-)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie ktore tez czekaja !
Najlepiej poczekać do dnia@ ale możesz zrobić bhcg

reklama
Do góry