reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

no to po balu, nie musze juz testu robic bo rano obudzilam sie sie z @ i potwornym bulem brzucha.... :(
ja naprawde zaarz sie pochlastam, kur***
a brzuch mnie tak boli, ze nawet nie dam rady palcem ruszyc, a tu jeszcze musze na wesele sie wyszykowac... padaka :(((

reklama
nie łam się! następnym razem sie uda! tak to już z tą ciążą jest ze jak bardzo chcesz to bardzo o nią trudno, ale jak troszke wyluzujesz to sie uda:)

no to po balu, nie musze juz testu robic bo rano obudzilam sie sie z @ i potwornym bulem brzucha.... :(
a brzuch mnie tak boli, ze nawet nie dam rady palcem ruszyc, a tu jeszcze musze na wesele sie wyszykowac... padaka :(((
witaj kula hula niezamartawiaj sie napewno ci sie uda , następnym razem TRZYMAM KCIUKI, MNIE SIE UDAŁO I TOBIE SIĘ UDA
POZDRAWIAM
ticker.php

Ostatnia edycja:
Tak mi przykro, ale nie załamuj się napewno w tym cyklu Ci się uda:tak::tak:wogóle wszystkim nam się uda, ja w to wierzę i tego będe się trzymać:happy::happy::happy:

nana a który to dzien?nie łam się napewno
nam się w końcu uda...

Ja to wam powiem że ja to już sobie chyba uroiłam ciąże bo kreci mi sie w głowie, słabe mdłosci mam nawet okres miałam dziwny bo tylko 3 dni jeszcze nigdy tak nie mialam... jeszcze troche i zamiast do ginekologa będe chodzić do psychiatry...

reklama
hejka:)
u mnie dzis 5 dc, doszlam do wniosku, ze nie bede sie spejalnie starac, przytulanko kiedy bede miala ochote, zadnych testow i urojonych objawow, moze jak dam na luz to "niechcacy" cos z tego wyjdzie

Do góry