reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Hej! z tego co się orientuje, to badania najpierw musi wykonac mężczyzna (przynajmniej tak powiedzial mój ginek) poniewaz badania kobiety (drożnosc jajowodow) podobno sa bolesne. moj maz jest po badaniach- ma 36% w pelni sprawnych plemniczkow i musial brac leki, ja przez m-c musialam mierzyc temp i dwa dni po @ isc do gina (ide jutro). rowniez staramy sie ponad rok i narazie bez efektu, ale mam nadzieje ze niedlugo sie uda:)) Trzymam kciuki i pozdrawiam

reklama
ja równiez mam taką nadzieje! z jednej strony chciałabym porobic jak najszybciej wszystkie badania by wiedziec na czym stoję jednak myśl o tym że nie moglibyśmy miec dzieci mnie paraliżuje. Trzeba jednak miec nadzieję że wszystko jest ok! Życzę powodzenia:-)

łatwo powiedziec trudniej zrobic. Też tak sobie mówiłam ze jak będzie to będzie że nie bedziemy myslec ale nie idzie gdy człowiek marzy o dziecku i chciałby móc je kochac najlepiej od zaraz

wiem z wlasnego doswiadczenia ze jak sie przestaje myslec to fasolka sama sie pojawia przestalam myslec bo wlasnie sadzilam ze nie mgoe miec dzieci i myslalam nad badaniami ale sie balam i sie odrazu udalo:)

Witam dziewczynki! Jestem po badaniach i niestety mam same złe wiadomosci:(( Mam jakies pecherzyki na jajnikach (za 3 m-ce do kontroli), kalendarzyk nie jest za ciekawy:(((( jutro ide badac hormony moze chociaz te wyniki beda ok. Trace nadzieje i checi na cokolwiek:(( Zycze Wam milego dnia, bo moj napewno bedzie do d...:(((

reklama
Do góry