reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Bafinka na ulotce clo tak pisze ale to nie jest reguła. Każdy organizm reaguję inaczej ja np.w zeszłym cyklu z clo miałam owulację później bo na usg byłam 14dc ale lekarz powiedział że jeszcze 2-3dni. Tak więc u Ciebie też tak może być:happy::happy::happy::happy:

Staraj się dalej bo nie wiadomo do końca kiedy ten"dzień" wypada. Mnie po clo to całe piersi bolały i zrobiły mi się większe ale z tego jestem zadowolona no i jak nigdy czułam jajniki niestety nic z tego nie wyszło, ale teraz jestem na drugim cyklu z clo i mam nadzieję że jest on ostatni:-):-):-)

Mam pytanie... Czy jeżeli współżyłam 9 lipca i mogło dojść do zapłodnienia to czy mogę mieć już jakieś objawy?? W ogóle dostałam @ wcześniej 5 dni :/ i trwała tylko 3dni... I dziwny ból w pochwie czułam....

Czesc dziewczyny mam do was pytanko ostatnio czuje sie troche żle jest mi czasem niedobrze slabo i spóźnia mi sie okres juz ponad tydzien powinnam dostac 16 i do tej pory nie mam.:szok::szok:
Juz 4 miesiące miałam reguralnie co 28 dni a teraz nie wiem.
Dodam ze kochalismy sie z mężem w czasie okresu w czerwcu to był mój 3 dzien okresu i sie nie zabespieczylismy :zawstydzona/y::zawstydzona/y:no i robiłam testy ale wyszły negatywne :tak:i nie wiem co mam o tym myslec czy za wczesnie na robienie testu było czy co??i jak nie dostane do konca miesiąca to pójde do lekarza a i piersi mi sie takie okrągłe zrobiły i mnie bolą Poradzcie cos

wiktoria podcyas okresu nie ma szansy zajść w ciąże choć plemniki mogą przetrwać do 5 dni więc jak bys miała wczesniej owulacje to była by znikoma szansa ale jest to mało prawdopodobne... trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie:-)

ailime teoretycznie test powinno się robić w dniu spodziewanej miesiączki ale nie u wszystkich kobiet testy działają więc jeśli masz obawy idź na badanie krwi i daj znać jaki wynik;-)

Przepraszam, że tak się wtrącę.... Lecz czy mógłby mi ktoś pomóc?? Porozmawiać ze mną... Mam problem z moją dziewczyną... Proszę o kontakt gg... :(

reklama
Do góry