reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
No własnie wszystko możliwe ale zastanawia mnie to czemu testy wychodzą negatywne moze za wczesnie na robienie ich??
no chyba ze to jest inna przyczyna??

moja kolezanka mimo ze byla w ciazy to testy wychodzily negatywne. Ja robilam tes na pare dni przed spodziewanym okresem i mi wyszed pozytywnie.

no moja bratowa dwukrotnie zaszła w ciąże w 3 i 4 dniu okresu, i 4 znajome równiez w okresie, wiec chyba duze prawdopodobienstwo jest? wszystkie 6 przypadkow mają córeczki- plemniki najtrwalsze!!!!

Bafinko co u Ciebie????

tak wiem że narozrabiałem i to strasznie :( tylko pytanie czy mogę i czy mam szansę jeszcze jakoś to zmienić... bo na prawdę bardzo mi na niej zależy... Na niej na jej córeczce i na naszym dziecku...:(
Powinieneś z nią porozmawiać szczerze o tym co czujesz. Jeżeli bardzo ją zraniłeś to możliwe że nie będzie chciała z Tobą rozmawiać więc będziesz musiał trochę więcej wysiłku włożyć w staranka by udowodnić jej że Ci na niej zależy. Swoją drogą nie gniewaj się ale sam jesteś sobie winien kobieta w pierwszych mięsiącach ciąży bardzo potrzebuję wsparcia a Ty nie tylko Jej jego nie okazałeś ale dodatkowo dołożyłeś jej zmartwień. Może poprostu jak ja odtrącałeś to ona zrozumiała to w ten sposób że niechcesz tego dziecka. Jakby niebyło powinieneś spróbować z nią porozmawiać wtedy oboję będziecie wiedzieli na czym stoicie;-);-)

a ja czekam na dzien okresu ale modle się żeby nie przyszedł.... piersi już nie bolą od czasu do czasu tylko pobolewa mnie jajnik... dziś 20 dzień od pierwszej tabletki CLO niewiem kiedy@ przyjdzie .. powinna normalnie 28dnia? przypomne tylko że ja niemam okresu juz 88 dni!

reklama
kiurcze, jamierzyłam temperature no i usg, na tej podstawie mniej wiecej spodziewałam sie okresu, ale nie w tych cyklach wydłuzonych. poczekaj jeszcze kilka dni i zrob test. bylas na usg? lekarz potwierdzil ze doszlo do owulacji?

Do góry