reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Bafinko, a jestes normalnej wagi czy np tyjesz? ja przy takim wyniku miałam niedoczynność tarczycy i tyłam w oczach. jesli jestes ok wagi to masz naprawde ok szanse.. jesli nie w tym cyklu to nastepnuym;) ja zaskoczylam w 1 ale musialam wziac pregnyl (mialam wprawdzie pozamaciczna, ale to przez stan zapalny jajowodu), bedzie dobrze, wiesz juz mniej wiecej na czym stoisz..

hej dziewczynki!
nie bylo mnie pare dni, ale juz wrocilam ;) -plazowalam nad baltykiem przez weekendzik,, co gorsza - sama, bez mojego faceta, i zaczynalam "chyba" miec owulacje, wiec pewnie po balu... ;( musze czekac do nastepnego cyklu.
ale przzez ten dluzszy osotni cykl czy nie mam tez przesunietej owulacji o pare dni?? co prawda wczoraj baaardzo bolal mnie prawy jajnik, sluz tez jest i na przywitanie bylo przytulanko, wiec moze troszke nadziei jest, jak sadzicie??

hej dziewczynki!
nie bylo mnie pare dni, ale juz wrocilam ;) -plazowalam nad baltykiem przez weekendzik,, co gorsza - sama, bez mojego faceta, i zaczynalam "chyba" miec owulacje, wiec pewnie po balu... ;( musze czekac do nastepnego cyklu.
ale przzez ten dluzszy osotni cykl czy nie mam tez przesunietej owulacji o pare dni?? co prawda wczoraj baaardzo bolal mnie prawy jajnik, sluz tez jest i na przywitanie bylo przytulanko, wiec moze troszke nadziei jest, jak sadzicie??

nadzieja jest zawsze,jaq zaszlam w ciaze zaraz po okresie,wiec roznie bywa:)

sa szanse! wiele dziewczyn tak zachodzi! a moze wlasnie w sama owulke trafiliscie! bo jak boli jajanik tzn ze pecherzyk jeszcze rosnie i strzela wg mojego gina musielismy kilkakrotnie zreszta- kochac sie jeszcze po owulacji!!

witam was dziewczyny! my w sumie to kochalismy sie bez zabezpieczenia od marca 2010 ale nic nie bylo... nie liczylam dni..mowilismy jak bedzie to bedzie... ale do maja nic sie nie dzialo wiec zaczelismy prowadzic kalendarzyk. koniec koncow ostatnia miesiaczke mialam 2 06 i potem w lipcu czekalam czekalam ale nic sie nie dzialo do 11 dnia lipca zaczelam miec dziwne smaki tzn w nocy np musialam isc zjesc ogorka kiszonego w potem w ciagu dnia tylko same kwasne rzeczy, wtedy juz podejrzewalam ze to dzidziusia sa wymagania.. zaczelo mi byc goraco ciagle sie pocilam siedzialam na krzesle i nic nie robiac sie pocilam-smieszne ale prawdziwe! zrobilam 2 testy i oba pokazaly mi ciaza 3+ (wyjasnienie:3tydzien lub wiecej) strasznie sie ucieszylismy a do lekarza dopiero mamy termin we wtorek i juz nie mozemy sie doczekac! teraz natomiast mdlosci mnie mecza do samego popoludnia tak do 4tej!nic nie moge jesc i nie mam apetytu...to moj tzn.nasz poczatek!

witam was dziewczyny! my w sumie to kochalismy sie bez zabezpieczenia od marca 2010 ale nic nie bylo... nie liczylam dni..mowilismy jak bedzie to bedzie... ale do maja nic sie nie dzialo wiec zaczelismy prowadzic kalendarzyk. koniec koncow ostatnia miesiaczke mialam 2 06 i potem w lipcu czekalam czekalam ale nic sie nie dzialo do 11 dnia lipca zaczelam miec dziwne smaki tzn w nocy np musialam isc zjesc ogorka kiszonego w potem w ciagu dnia tylko same kwasne rzeczy, wtedy juz podejrzewalam ze to dzidziusia sa wymagania.. zaczelo mi byc goraco ciagle sie pocilam siedzialam na krzesle i nic nie robiac sie pocilam-smieszne ale prawdziwe! zrobilam 2 testy i oba pokazaly mi ciaza 3+ (wyjasnienie:3tydzien lub wiecej) strasznie sie ucieszylismy a do lekarza dopiero mamy termin we wtorek i juz nie mozemy sie doczekac! teraz natomiast mdlosci mnie mecza do samego popoludnia tak do 4tej!nic nie moge jesc i nie mam apetytu...to moj tzn.nasz poczatek!

Gratuluję zafasolkowania i życzę spokojnych 9miesięcy

jeslli chodzi o moją wagę to nie jest najlepiej 75 kg przy wzroście 173... a przed slubem było ponad 10 kg mniej... dziś zaczeły bolec mnie sutki az w nocy się obudziłam i bola do tej pory czy to normalne? wczoraj skończyły mi się dni plodne i dodam że nigdy w zyciu piersi mnie nie bolały..

reklama
bafinko skad wiesz ze sie skonczyly? wiesz co nie chce zapeszac, ale w udanym cyklu wlasnie zaczely mnie bolec sutki zaraz po owulce. 3mam kciuki..

Do góry