reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Witam, ja nie wytrzymałam i ponieważ dziś jest 28 dc zrobiłam niedawno test ciążowy i nieststy 1 kreska:-( Skusiłąm się na test bo mimo braku bólu, zauważyłam, że moje piersi się powiększyły wyraźnie. No ale teraz mi smutno. Czekam więc na @.

reklama
Jesli chodzi o mnie to od samego poczatku bolalo mnie podbrzusze i mialam wrazenie od poczatku twardego brzucha.. Jeszcze przed zrobieniem testu. A mowila mi to intuicja bo test zrobilam tydzien przed spodziewanym okresem.

Witajcie

Niestety test zrobiłam w niedzielę rano a na wieczór dostałam @... jak z zegarku! Może maj będzie akurat tym szczęśliwym miesiącem:-) w końcu w maju udało nam się począć Aniołka:-) kupuje testy owu i do dzieła:-)

Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki:-) uda się - zobaczycie:-) będziemy się cieszyć z dwóch kresek:-)

hey:)
no więc od początku...
okresu nie dostawałam od lutego i w kwietniu byłam u ginek. i przepisałam mi tabletki (luteinę) na wywołanie @. po tabletkach nic się nie działo i @ też nie było. więc zrobiłam test z dwiema krechami:) zrobiłam się senna i straciłam apetyt. boli mnie też brzusio i mam jak by skurcze ale sama nie wiem jak to opisać. rano mnie mdli!!!!!!!!!!!!!!! a wieczorem jest mi zimno-cholernie:) piję też litr mleka na dzień. nie mogę też za bardzo patrzeć na mięsa i kiełbasy. jem tylko sery i pomidory
ale i to pomału brzydnie.

tak więc dziewczynki jak tylko będę miała okazję to znowu się odezwę a jutro czeka mnie wizyta i kolejne usg.

mam nadzieję że te które się starają to w koncu zajdą a którym się udało życzę zdrowia i to podwójnego!!!!!!!!:):):)

TakaJednaKobitka-też tak myślę:-)i też jestem ciekawa która teraz sie pochwali ze jest w ciąży :-D:tak:heheh

iwka_marchewka - wierzyłam w Ciebie i trzymalam mocno kciuki, teraz modle sie o zdrowko dla ciebie i dla fasolki :tak:dbaj o siebie i malenstwo:tak:

a moja sąsiadka niedawno dowiedziala sie ze jest w ciazy ... strasznie sie z mezem cieszyla a okazalo sie ze to pozamaciczna ;( tak mi sie jej szkoda zrobilo bo strasznie sie juz cieszyli..:-(to wszystko jest takie niesprawiedliwe ..

reklama
Hej:)
Inez i jak???
A u mnie z byłym hmm....raczej stopień przyjaźni i tyle...szkoda bo jak go widzę tak po paru dniach, a się spotykamy bo byłam dziś po niego podrzuciłam go do domu to cieszyłam się On też, ale nic z tego może kiedyś póki co hmm nic z tego..

Do góry