reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

W pierwszej ciąży nie miałam praktycznie objawów. Przed @ mój brzuch jedynie tak się zaokraglił. Zrobiłam 2 testy i dzień przed @ drugi 2 dni po spodziewanej @ i wyszły negatywne. Dopiero trzeci test wyszedł pozytywnie, 5 dni po spodziwewanej @. Teraz natomiast, mam zawroty głowy, żółtawo-biały śluz, i bóle jajników, brzuch mnie boli jak na @. Nie nastawiam się, lecz staram cierpliwie czekać:)

reklama
iwka_marchewka-Gratuluje !!! nawet nie wiesz jak sie ciesze ;D:-D:rofl2: teraz zycze duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa:) odpoczywajcie ;*;*:tak::tak:
P.S-teraz możesz już nam opisać swoje pierwsze najwczesniejsze objawy ciąży:)<oczywiscie poza brakiem @ :):p >

jeżynka-I Tobie życze fasolki !!! mam nadzieje ze bedzie :) niech ta wstrętna @ nie przychodzi !!!:-D:-D

Violett
-A Twoj ukochany ile lat ma?:p :) wlasnie u mnie to samo, dzieci chyba czują to ze kobieta ma dobra podejscie do nich i wgl. ;)

pozdrawiam.

a fasolki niech sie na wiosne zagnieżdżają -Tyle boćków sie pojawia, to i fasolki sie pokażą:) -Tego wam życzę z Całego serducha :tak::)

Ostatnia edycja:
hmm mnie brzuch tak boli jak na @, a teraz zaczela mnie kłuć lewa pierś.. i bądź tu mądry, jak objawy na @ i na ciążę są tak podobne:)

Hey dziewczynki:-):-):-):-):-)
Mam dla Was wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj zrobiłam test i to o 18:10 i wyszły mi dwie wyraźne krechy!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
Mój mąż o mało nie oszalał ze szczęścia!!!!
We wtorek mam ginek to powinno już być widoczne maleństwo!!!!!

buźka. odezwę się niedługo.
GRATULUJE kochana, i życze książkowej ciązy :)

Hej, witam wszystkich:)) Otóż jestem w trakcie starania o drugiego dzidziusia, pierwszą ciążę niestety straciłam w 10tc. Ale nie ma co się poddawać i trzeba próbować dalej. Jest to nasze pierwsze staranko po poronieniu. Używaliśmy testów owulacyjnych by określić płodne dni i teraz czekamy na rezult:)) Nieststy rozregulowały mi się ostatnio cykle, więc @ powinnam dostać chyba w przyszłym tygodniu (oby nie). Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i te które czekają tak jak ja na dwie kreseczki:))
Trzymam mocno kciukasy by sie udalo :)
W pierwszej ciąży nie miałam praktycznie objawów. Przed @ mój brzuch jedynie tak się zaokraglił. Zrobiłam 2 testy i dzień przed @ drugi 2 dni po spodziewanej @ i wyszły negatywne. Dopiero trzeci test wyszedł pozytywnie, 5 dni po spodziwewanej @. Teraz natomiast, mam zawroty głowy, żółtawo-biały śluz, i bóle jajników, brzuch mnie boli jak na @. Nie nastawiam się, lecz staram cierpliwie czekać:)
Kochana taki śluz to jest normalne, ja tez tak mialam. Brzuszek też mnie często noli jak na @, ale jezeli nie ma krwawienia to jest wszytsko okejo :)

Violett[/B]-A Twoj ukochany ile lat ma?:p :) wlasnie u mnie to samo, dzieci chyba czują to ze kobieta ma dobra podejscie do nich i wgl. ;)

pozdrawiam.
Moj ukochany malat 20 :) No chyba czuja, ale to dobrze. Ja poprostu ubustwiam male dzieciaczki :)

a fasolki niech sie na wiosne zagnieżdżają -Tyle boćków sie pojawia, to i fasolki sie pokażą:) -Tego wam życzę z Całego serducha :tak::)

[/QUOTE]

A do mnie w nocy zawitała ta małpa @ :crazy: Ale nie rozpaczam jak nie tym razem to następnym ;-)
Trzymam kciuki za resztę :-)

reklama
TakaJednaKobitka-ajj....przykro mi :-(no ale nie ma co sie zalamywac:) pomecz troche męża:p i poczekamy na rezultaty :p:p:tak::*:*:*

Violett
-młody tatuś,ale na szczęście ma zdrowe podejscie do wszystkiego,dobrze ze nie uciekł i nie zostawil cie z tym sama.. najwidoczniej jest juz na tyle dojrzały zeby miec dzidziusia !! :) gratuluje faceta :)

jeżynka -ja nadal trzymam kciuki :tak::-);*

Do góry