czesc marc kochana;* a u mnie dobrze , jutro kupuje test a w srode z rana go zrobie ale teraz juz raczej mysle ze cos mi sie rozregulowalo ,ze to nie fasolka.wiec raczej robie go dla upewnienia i swietego spokoju a U Ciebie jak? boli nadal zoladek/brzuch?jak myslisz jestes czy nie??bo @ masz dostac ok 6 tak..
eh ci faceci... moze daj mu troche czasu..jesli naprawde Cie kocha to moze zrozumie ze popelnil blad..zacznie mu Ciebie brakowac... czlowiek od tak nie moze przestac kogos kochac.. chyba ze wgl tego nei czul..no ale bez przesady nie byl by z Toba tak dlugo gdyby nic nie czul.. ja mam nadzieje ze do siebie wrocicie a u niego to jest tylko tymczasowy "kryzys"
3mam kciuki .odzywaj sie tu czasem bo brakuje tu Ciebie;*
buziaki;*
eh ci faceci... moze daj mu troche czasu..jesli naprawde Cie kocha to moze zrozumie ze popelnil blad..zacznie mu Ciebie brakowac... czlowiek od tak nie moze przestac kogos kochac.. chyba ze wgl tego nei czul..no ale bez przesady nie byl by z Toba tak dlugo gdyby nic nie czul.. ja mam nadzieje ze do siebie wrocicie a u niego to jest tylko tymczasowy "kryzys"
3mam kciuki .odzywaj sie tu czasem bo brakuje tu Ciebie;*
buziaki;*