reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Patrycja niech bolala bola :D ja wiem swoje daj znac od razu w niedziele jak tylko zrobisz ja od razu po zajeciach zagladam i ciesze sie razem z Toba:)wiesz chyba bedzie trzeba zainwestowac w te testy owulacyjne;)

hm..dawno nie bylo nowej fasolki wiec akurat;)

reklama
Inez oby byl :) Trzymam kciukasy za was wszytskie dzieewczynki zeby jednak te fasolki byly:) Bo tp cudowne uczucie :) Poprostu bajkowo :) Mnie rozpiera radosc, chodz jestem bardzo mloda i nie planowalam ciazy, ale jak juz jest to trzeba sie cieszyc, i wierzyc ze z moim P damy rade:) Wazne ze oboje bardzo sie kochany i ze jestesmy szczesliwi z dziecka :)

dobrze ze macie takie pozytywne podejscie z Twoim "P" do tego wszystkiego:) ja tez naleze do tych mlodszych,maluszka nie planuje ,ale jesli teraz by sie okazalo ze jestem, szczerze?-ucieszyła bym sie .. dziecko to cud, wielkie szczescie . wiem ze bylo by Ciezko ale dala bym rade :)wlasciwie-my dali bysmy rade:)wiecie jak milo bylo patrzec na mojego ojca, jak dowiedzial sie ze bedzie po raz kolejny dziadkiem <siostry fasolka > radosc go rozpierala, to jest nie do opisania:):):):)nowe zycie=szczescie. instynkt macierzynski sie we mnie budzi -mozecie sie smiac ale naprawde , kocham tak dzieciaczki..bardzo bym chciala miec swoje ,wiem ze jeszcze jest na to czas .wiec jesli bedzie to super , jesli nie . to kiedys ..:)znam kobiety w wieku 28-30 i nie wyobrazaja sobie :siebie: w roli matki. ehh ale sie rozpisalam .

marc-kochana co tam sie u Ciebie dzieje ?? odezwij sie szybciutko i pisz co tam....
dziewczynki ? jak tam ..??

Inez90 ja tez nie planowalam ciazy, i nie sadzilam ze bede tak wczesnie miala fasolke w brzuchu, ale jak juz jest no to bardzo sie cieszymy. Ja zawsze uwielbialam dzieci, i kazdy mi mowil ze mam bardzo dobre podejscie do nich. Dzieci tez chyba mnie lubia, bo do mnie poprostu lgna, nawet te nieznajome :) Czasami ich rodzice sie dziwia ze ich dzieci sa z reguly wstydliwe a do mnie ida na rece i wogole :) Wiec mysle ze bedzie dobrze :p

Hey dziewczynki:-):-):-):-):-)
Mam dla Was wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj zrobiłam test i to o 18:10 i wyszły mi dwie wyraźne krechy!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
Mój mąż o mało nie oszalał ze szczęścia!!!!
We wtorek mam ginek to powinno już być widoczne maleństwo!!!!!

buźka. odezwę się niedługo.

Hej, witam wszystkich:)) Otóż jestem w trakcie starania o drugiego dzidziusia, pierwszą ciążę niestety straciłam w 10tc. Ale nie ma co się poddawać i trzeba próbować dalej. Jest to nasze pierwsze staranko po poronieniu. Używaliśmy testów owulacyjnych by określić płodne dni i teraz czekamy na rezult:)) Nieststy rozregulowały mi się ostatnio cykle, więc @ powinnam dostać chyba w przyszłym tygodniu (oby nie). Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i te które czekają tak jak ja na dwie kreseczki:))

reklama
iwka_marchewka OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I DLA MĘŻA !!! :)
ja ciągle się zastanawiam jak to jest zobaczyć te dwie krechy...:rofl2:czy można wiedzieć kiedy zrobiłaś teścik ? tzn. ile dni po spodziewanej @ ? :)

Jeżynka witaj ;-) życze powodzenia i trzymam kciuki :-)

Do góry