reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Tym bardziej ze są jeszcze dodatkowe objawy owulacji- i tu wracamy do podstaw, jak np. śluz, rozmiękczona szyjka, podwyższona temperatura..... Jeżeli nie zostałaś zapłodniona to szyjka w miarę przybliżania się okresu unosi się i twardnieje a temperatura ciała przed okresem spada, natomiast jeśli jesteś w ciąży to szyjka cały czas jest miękka rozpulchniona i nisko osadzona, ciepłota ciała wyższa, cycki jak balony:-) i to raczej są pierwsze objawy!!! Nie mdłości choć jak pisałam 100 razy to sprawa indywidualna
Mam napuchnięte podbrzusze, i bolą mnie plecy w dolnej okolicy...- każda o tym pisze, a to raczej symptom zbliżającej się miesiączki

Mam propozycję: OSOBNY WĄTEK PT "PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY" I POWINIEN BYĆ PRZYPIĘTY NA GÓRĘ. Z obecnego wątku "objawy ciąży" zrobił się wątek plotkarski i znaleźć tam coś to trzeba się wykazać stoickim spokojem... Każda tam wpisze swoje obserwacje, pierwsze objawy, moze linki do jakichś artykułow?

Sama nie wiem skąd we mnie tyle cierpliwości. A wiem, wyspałam się dzisiaj a nie przewracałam z boku na bok ;-);-);-)

reklama
Moderator tego działu powinien może wielką czcionką napisać u góry: "Jeżeli masz zamiar założyć tysięczny wątek 'czy jestem w ciąży' - nie rób tego, idź do apteki, kup test, wybierz się do ginekologa - lub skorzystaj z nabytej już w szkole podstawowej umiejętności czytania i przeszukaj forum - a przede wszystkim nie zadawaj niemądrych pytań 'kochałam się z facetem bez zabezpieczenia w dni płodne, czy mogę być w ciąży?' A jak sądzisz?? :confused::sorry2::dry:".

Witam,
połaczyłam 20 watków o wczesnej ciąży.
Mam nadzieje ,że kolejne osoby będą czytały forum zanim założą watek.

Pozdrawiam

Z tym, ze- jesli moge coś wtrącić- i tak z połączonych wątków zrobił się bałagan, bo ja jakbym miała grzebać w ponad 100 postach to też chyba załozyłabym osobny wątek. Ale dobrze zrobiłaś, że połączyłaś bliźniacze wątki do kupy. Ale może mimo wszystko stworzyć taki informacyjny wątek o najpierwszych objawach bez ploteczek w stylu "halo dziewczyny jest tu kto? co porabiacie?" Taki wątek gdzie mozna znaleźć rzetelne info, hm?

To proszę zbierzcie informacje załóżcie nowy wątek , który podkleję a ten się zlikwiduje ( zamknie).
Natomiast ewentualne kolejne watki w stylu "czy to ciąża" będę doklejała do nowego z rzetelnymi informacjami.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry