reklama
Rozwiązanie
Tak , biorę luteine . Rano i wieczór.
DziękiSuper. Będzie dobrze [emoji1307]
reklama
Mirakulum
Fanka BB :)
coś widzę.To jest test o czułości 10 z allegro. Dostałam go wraz z testami owu. Na razie nie mam możliwości iść na betę, ponieważ pracuję od 6 w tym tygodniu a laboratorium czynne do 11
w ogóle po co beta
zrób ten sam test rano i wyjdzie
Ja robiłam taki test kilka dni przed miesiączką i też była taka lekka poswiata, po godzinie wyblakła, drugi taki test zrobiłam dwa dni później rano to samo nie była ciemniejsza i wyblakla po godzinie. W dzień spodziewanej miesiączki zrobiłam Te czuły ale już taki nie płytowy i już kreska była wyraźną bardziej ale szału nie było Dzień później beta była ponad 2 tysiące więc sporo chyba nie umiem robić testów tak czy siak zaczęłam dzisiaj 15 tydzień ciąży. Powodzenia
A w sumie okazało się że owulacja miałam tydzień wcześniej niż wypadało z kalendarza więc może dlatego te testy już coś pokazywalyJa robiłam taki test kilka dni przed miesiączką i też była taka lekka poswiata, po godzinie wyblakła, drugi taki test zrobiłam dwa dni później rano to samo nie była ciemniejsza i wyblakla po godzinie. W dzień spodziewanej miesiączki zrobiłam Te czuły ale już taki nie płytowy i już kreska była wyraźną bardziej ale szału nie było Dzień później beta była ponad 2 tysiące więc sporo chyba nie umiem robić testów tak czy siak zaczęłam dzisiaj 15 tydzień ciąży. Powodzenia
Gratuluję i dziękujęJa robiłam taki test kilka dni przed miesiączką i też była taka lekka poswiata, po godzinie wyblakła, drugi taki test zrobiłam dwa dni później rano to samo nie była ciemniejsza i wyblakla po godzinie. W dzień spodziewanej miesiączki zrobiłam Te czuły ale już taki nie płytowy i już kreska była wyraźną bardziej ale szału nie było Dzień później beta była ponad 2 tysiące więc sporo chyba nie umiem robić testów tak czy siak zaczęłam dzisiaj 15 tydzień ciąży. Powodzenia
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
coś widzę.
w ogóle po co beta
zrób ten sam test rano i wyjdzie
Beta po to, żeby nie szukać odpowiedzi na forum, tylko widzieć czarno na białym, czy ciąża jest czy jej nie ma...
Mirakulum
Fanka BB :)
test robiony przed okresem przez autorkę... lada dzień się wszystko wyjaśni jak nie jutro ( jeśli już dziś jest jakiś cien) i bez bety na tym etapie ale jak ktoś taki zniecierpliwiony niech płaci więcej i biega na pobranie krwi ...jeśli jednak okresu nie ma i nie ma a testy wychodzą negatywne to wtedy pofatygowałabym się na betę tylko i wyłącznie a nie latala nie daj Boże co miesiąc na Betę jakby testów ciążowych w sklepach nie było ..niebwiadomo przecież ile starania potrwają . różnie bywa i po co ten stres i to nakrecanieBeta po to, żeby nie szukać odpowiedzi na forum, tylko widzieć czarno na białym, czy ciąża jest czy jej nie ma...
nie mówiąc już o tym że występuje coś takie jak ciąża biochemiczna i potem zostaje wielkie rozczarowanie
i rozumiem żeby nie było że beta można mniej czy więcej stwierdzić dobry rozwój ciąży patrząc na jej przyrosty i po to tak w sumie jest ale to też jak już tu zdążyłam zauważyć zależy od danego przypadku i nie ma co się samemu nakręcać..jak ktoś napisał ..to nie matma
To jest test o czułości 10 z allegro. Dostałam go wraz z testami owu. Na razie nie mam możliwości iść na betę, ponieważ pracuję od 6 w tym tygodniu a laboratorium czynne do 11
Jak ja robiłam testy z allegro to kreska nie była widoczna, podczas gdy inne testy z Rossmanna o czułości 25 dawały już Wyraźna kreskę.
Testy z allegro były najmniej czułe A na twoim coś tam niby widać
reklama
O
Dziękuję za odpowiedź. Właśnie kupiłam test bobo test. Jutro rano powtórzę.Jak ja robiłam testy z allegro to kreska nie była widoczna, podczas gdy inne testy z Rossmanna o czułości 25 dawały już Wyraźna kreskę.
Testy z allegro były najmniej czułe A na twoim coś tam niby widać