reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy test pozytywny

No to super i mam nadzieję ze wszystko dobrze? :)
Nie chcialam straszyć tylko przeszlam 3 ciążę biochemiczne a potem plulam sobie w brodę ze zrobiłam test przed okresem :) tersz jestem wyczulona :)

A widzę teraz juz post. Trzymam kciuki aby do przodu :)))
Rozumiem, bo na początku naszej drogi również przez nią przeszłam.
Nie nastawiam się, ale to i tak lepsza wiadomość niż kolejny miesięc bez efektów :)

reklama
Rozumiem, bo na początku naszej drogi również przez nią przeszłam.
Nie nastawiam się, ale to i tak lepsza wiadomość niż kolejny miesięc bez efektów :)
Tez tak uważam, tez tak sobie to tłumaczyłam to znaczy ze organizm potrafi zajsc w ciążę i to jest ogromny plus! Ale trzeba mieć troszkę nadziei ze jednak ten miesiąc się poszczęści :)

Super bardzo się cieszę i gratuluję ja już 3 dni po spodziewanej @. Jutro robię test zaczynam się zastanawiać czy przedynela. Mi się olwuka bo brzuch nie boli jak na ą tylko klocie z jajnika tak jak przy owu.
Hey. Życzę Ci powodzenia . Ja dziś robiłam test wyszedł negatywnie. A @ miala być 3dni temu A nadal cisza

Super bardzo się cieszę i gratuluję ja już 3 dni po spodziewanej @. Jutro robię test zaczynam się zastanawiać czy przedynela. Mi się olwuka bo brzuch nie boli jak na ą tylko klocie z jajnika tak jak przy owu.
A jedyne co fopidwiem to 2 lata temu. Miałam guzy na jajnikach i były pod laparoskopię ale 31 grudnia byłam na usg i czyściutko było

reklama
A sprawdzasz owulacje testami, obserwacją szyjki, temperatura?
Trzymam kciuki aby @ nie przyszła 😊

Do góry