reklama
Rozwiązanie
Ja też miałam 11 dni po owulacji taki test z każdym dniem był ciemniejszy był to 27 dc i 28 dc potem 30 dc zrobiłam betę wyszła 162 a w 34 dc wyszła 370 z norm u Ciebie wynika jakiś 3-4 tc od 1 dnia miesiączki w którym dniu cyklu robiłaś ta betę? Owulacje miałaś koło którego dnia cyklu?A ktoś wie który to tydzień z norm? Jak dobrze widzę to 3
Powinnam mieć jutro bądź pojutrze miesiączke dziewczyby a czy to normalne że przed @ wychodzi test pozytywny?Myślę, że można po cichutku gratulować. U mnie było podobnie 3dni przed @.
W dniu @ już piękna gruba kreseczka.
Trzymam kciuki
reklama
Marta2432
Fanka BB :)
U mnie przed @ był pozytywny taki jak u Ciebie, bardzo słaba kreseczka. Dopiero kilka dni po terminie spodziewanej @ krecha była już bardziej widoczna dzisiaj mój skarb ma 7 tygodniPowinnam mieć jutro bądź pojutrze miesiączke dziewczyby a czy to normalne że przed @ wychodzi test pozytywny?
Życzę powodzenia
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
To normalne, jeśli owulacja była "planowo" i szybko doszło do zagnieżdżenia zarodka
bertha
@Mia991, gratulacje! Jak najbardziej, bardzo czesto juz 10dpo widac pierwsze delikatne kreski na testach Zarodek zagniezdza sie ok 6-9dpo, takze jesli sie bardzo wczesniej zagniezdzi, to i 8dpo potrafi wyjsc pierwszy cień.
Choc bywa i tak, ze mimo wysokiej bety w krwi, testy nie pokazują drugiej kreski - z relacji od dziewczyn. i nie wiem czy to dlatego, ze dziewczyny nie uważają takiej pieknej kreski jak u Ciebie za kreske i mowią że nic nie ma, czy do moczu mniej sie tego hcg wytwarza.
W kazdym badz razie Ty jestes w grupie tych szczęściar, ktore po pierwsze - są w ciąży, a po drugie mogly sie o niej dowiedziec juz 10dpo
Choc bywa i tak, ze mimo wysokiej bety w krwi, testy nie pokazują drugiej kreski - z relacji od dziewczyn. i nie wiem czy to dlatego, ze dziewczyny nie uważają takiej pieknej kreski jak u Ciebie za kreske i mowią że nic nie ma, czy do moczu mniej sie tego hcg wytwarza.
W kazdym badz razie Ty jestes w grupie tych szczęściar, ktore po pierwsze - są w ciąży, a po drugie mogly sie o niej dowiedziec juz 10dpo
Nie dziękuję!@Mia991, gratulacje! Jak najbardziej, bardzo czesto juz 10dpo widac pierwsze delikatne kreski na testach Zarodek zagniezdza sie ok 6-9dpo, takze jesli sie bardzo wczesniej zagniezdzi, to i 8dpo potrafi wyjsc pierwszy cień.
Dziś byłam na becie jutro wyniki
Chodź do mnie jeszcze to nie dociera i nie chce się jeszcze cieszyć ale chyba testy nie kłamią aż dziwne że przed @ testy pokazuja dwie kreski
Foka_szara
Ja dziś też robiłam test (2 dni przed okresem) i też wyszła podobna kreska więc jest ok póki co jestem oszczędna w emocjach
A masz zdjęcie swojego?Ja dziś też robiłam test (2 dni przed okresem) i też wyszła podobna kreska więc jest ok póki co jestem oszczędna w emocjach
Foka_szara
reklama
No super! Ale u ciebie chyba widać bardziejTeż "bladzioch" ale coś tam widać