reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile dni po owulacji pozytywny test ciążowy?

Cześć:) u mnie podobnie, przy pierwszej ciąży (straconej) test wyszedł 4dni po spodziewanej @ (17dpo), teraz 14dpo i test negatywny, okresu brak i tak chodzę i się zastanawiam czy już tylko czekać czy jednak jest nadzieja 😅 jak to u Was było? Kredka pokazała się później?
Ja bym już raczej nie liczyła

reklama
Cześć, u mnie dziwna sytuacja bo testy z moczu i krwi wychodzą negatywne
Beta hcg <0.100
Ostatnia miesiączka 22.08
Niebezpieczne współżycie 9.09
Owulacja prawdopodobniej była 13.09 trochę opóźniona
Od 18.09 do dziś okropne bóle podbrzusza w okolicy lewego jajnika, pieczenie w brzuchu, ból po środku brzucha, okropna zgaga , brak chęci do jedzenia, zaparcia, dziwne sny
Niby ginekolog nie widzi ciąży a po czasie spoglądam na usg a tam taka fasolka
Może to świadczyć o ciąży?

Załączniki

• IMG_2935.jpeg
    IMG_2935.jpeg
    709 KB · Wyświetleń: 334
Beta hcg <0.100
Od 18.09 do dziś okropne bóle podbrzusza w okolicy lewego jajnika, pieczenie w brzuchu, ból po środku brzucha, okropna zgaga , brak chęci do jedzenia, zaparcia, dziwne sny
Myslę, że ginekolog potrafi interpretowac obraz na USG lepiej niż Ty.

Ostatnia edycja:
Beta hcg <0.100
Gdzie ty masz fasolkę? 🤣 Ty chyba nie wiesz jak wygląda pęcherzyk ciążowy 🙈

Do góry