W 9 dniu cyklu miałam niezabezpieczony stosunek( bez wytrysku wewnatrz) , badanie zrobiłam 23 dnia wynik negatywny. Dzień 29 okresu brak , ostatni okres 23.04,czy badanie zrobiłam zbyt wcześnie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny czy jest tu ktoś kto się na tym zna ? Bardzo proszę o jakieś wyjaśnienie lekarz powiedział ze mam owulacje jak byłam na usg 25 maja . Mierze sobie temperaturę codziennie rano o tej samej pozę i był jednodniowy skok faktycznie ale luźniej cały czas niskie temperatury
No właśnie to nie wiem co ten lekarz widział a ta Beta 1,75 ? Powinno być <1 jeśli nie ma ciążyNic nie wskazuje na to, że owulacja była
Przy takim progesteronie i tak nie będzie z tego ciąży.No właśnie to nie wiem co ten lekarz widział a ta Beta 1,75 ? Powinno być <1 jeśli nie ma ciąży
Dzięki za szybką odpowiedzBeta i tak nie jest ciążowa.
Chyba, że owulacja była dużo wcześniej niż 25.05 i jesteś już kilkanaście dni po owulacji, to wtedy beta może być spadkowa jak i progesteron.
Natomiast te wyniki nie potwierdzają ani owulacji ani ciąży
Dziękuje za szybka odpowiedzPrzy takim progesteronie i tak nie będzie z tego ciąży.
Każdy wynik bety poniżej 5 to brak ciąży.