reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy test b hcg został wykonany za wcześnie ?

W 9 dniu cyklu miałam niezabezpieczony stosunek( bez wytrysku wewnatrz) , badanie zrobiłam 23 dnia wynik negatywny. Dzień 29 okresu brak , ostatni okres 23.04,czy badanie zrobiłam zbyt wcześnie ?

reklama
Hej dziewczyny czy jest tu ktoś kto się na tym zna ? Bardzo proszę o jakieś wyjaśnienie 🙏 lekarz powiedział ze mam owulacje jak byłam na usg 25 maja . Mierze sobie temperaturę codziennie rano o tej samej pozę i był jednodniowy skok faktycznie ale luźniej cały czas niskie temperatury

Załączniki

• 50566465-A518-4148-946B-797DCCD24BE1.jpeg
    50566465-A518-4148-946B-797DCCD24BE1.jpeg
    165,9 KB · Wyświetleń: 125
Hej dziewczyny czy jest tu ktoś kto się na tym zna ? Bardzo proszę o jakieś wyjaśnienie 🙏 lekarz powiedział ze mam owulacje jak byłam na usg 25 maja . Mierze sobie temperaturę codziennie rano o tej samej pozę i był jednodniowy skok faktycznie ale luźniej cały czas niskie temperatury

Nic nie wskazuje na to, że owulacja była

Beta i tak nie jest ciążowa.
Chyba, że owulacja była dużo wcześniej niż 25.05 i jesteś już kilkanaście dni po owulacji, to wtedy beta może być spadkowa jak i progesteron.
Natomiast te wyniki nie potwierdzają ani owulacji ani ciąży

Beta i tak nie jest ciążowa.
Chyba, że owulacja była dużo wcześniej niż 25.05 i jesteś już kilkanaście dni po owulacji, to wtedy beta może być spadkowa jak i progesteron.
Natomiast te wyniki nie potwierdzają ani owulacji ani ciąży
Dzięki za szybką odpowiedz 😘

reklama
Czy któraś z was miałam może bete 2,3 w 23 dniu cyklu? Cykle z reguły 26/28 dni. Czy wynik jest wiarygodny czy jednak za wcześnie? Pierwszy raz robię betę więc jestem zielona

Do góry