Dzieki, zobaczymy jak to sie rozwinie. dzisiaj potencjalnie jest 11 DPO,wiec chyba moze byc tak slabo widoczna. poczekam do pon na bete.Pozytywy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki, zobaczymy jak to sie rozwinie. dzisiaj potencjalnie jest 11 DPO,wiec chyba moze byc tak slabo widoczna. poczekam do pon na bete.Pozytywy
Według mnie wszystkie pozytywne. Ja taki sam na pinku jak Ty na pinku miałam 4 dni przed spodziewaną data miesiączkirobilam jeszcze raz dzisiaj pink super czuly i LH
Nigdy tego nie robiłam. Dla mnie kreska albo jest albo jej nie ma
Dziękuję za potwierdzenie. Na chwilę obecną przyjmuje wynik z rezerwą, zobaczymy za kilka dni jak zrobię betę.Według mnie wszystkie pozytywne. Ja taki sam na pinku jak Ty na pinku miałam 4 dni przed spodziewaną data miesiączki
ja niestety nic nie widzęCześć, powracam z zapytaniem o wynik, pisałam tu już jakiś czas temu, myślałam że nadszedł już mój okres wiec porzuciłam wątek. Jednak trwał on trzy dni (zdecydowanie za krótko jak na mnie) i był bardzo delikatny, bez większych dolegliwości bólowych, które zwykle mi towarzyszą. Zrobiłam przed chwilą test pink ultra czyły, tak żeby zobaczyć czy coś wyjdzie. Myślicie żeby powtarzać go jeszcze jutro z rana? Też widzicie bladą kreseczkę po lewej stronie czy tylko mi się wydaje? Będę wdzięczna za rady![]()
światło jest słabo , ale może być pozytywny . Sprawdź najlepiej innym testem jeszczeFabryczna czy pozytywny ?
Ja widzę, że jest różowa ta kreska, wiec myślę, że pozytywny.Fabryczna czy pozytywny ?