Dziękuję Ci bardzo za te słowa! Jestem sama i nie mam się z kim tym podzielić... i tak czekam i czekam na wynik bety. Poleciałam godzinę po teście na bete ale będzie dopiero za 7 godzin od teraz. Dokupiłam inne testy ale 25mlU i z robiłam ale z popołudniowego, mocno rozwodnionego moczu... oczywiście nic nie pokazały i teraz mam jeszcze większy stres... tak długo na to czekam i teraz w końcu pierwszy raz coś się na teście pokazało. Boże niech to będzie to!poszłabym dzisiaj na betę na twoim miejscu bo wygląda to obiecująco
reklama
klaudia16
Fanka BB :)
wygląda na negatywny
Kitsune
Moderator
93kora
Jak przybliżyłam ekran na maxa to na 2 zdjęciu widzę kreskę ale testowa.
Ferrel98
Grabarzenka
Jak beta?Dziękuję Ci bardzo za te słowa! Jestem sama i nie mam się z kim tym podzielić... i tak czekam i czekam na wynik bety. Poleciałam godzinę po teście na bete ale będzie dopiero za 7 godzin od teraz. Dokupiłam inne testy ale 25mlU i z robiłam ale z popołudniowego, mocno rozwodnionego moczu... oczywiście nic nie pokazały i teraz mam jeszcze większy stres... tak długo na to czekam i teraz w końcu pierwszy raz coś się na teście pokazało. Boże niech to będzie to!
Hej dziewczyny Czy uznałbyście już taki test za prawidłowy czy nieważny? Wydaje mi się kreska kontrolna za słaba w porównaniu do test. Test i tak jeszcze pewnie jutro powtórzę. Ostatnia @ w listopadzie ale zaczęłam brać leki na zbicie prolaktyny więc obawiam się że to coś zaburzyło.
reklama
Madzia86G
kreska jest bardzo cacyHej dziewczyny Czy uznałbyście już taki test za prawidłowy czy nieważny? Wydaje mi się kreska kontrolna za słaba w porównaniu do test. Test i tak jeszcze pewnie jutro powtórzę. Ostatnia @ w listopadzie ale zaczęłam brać leki na zbicie prolaktyny więc obawiam się że to coś zaburzyło.
Zobacz załącznik 1682361
Zamiast ponawiać taki test, ja bym proponowała zrobić betę i po 2-3dniach powtórzyć, żeby już widzieć poziom wzrostu.