Tylko czy jeśli byłby pozytywny to kreska by „wyparowała”? W poprzedniej ciąży na tym etapie już miałam bladą kreskę, która była widoczna gołym okiem, a tutaj takie cośPo czasie nie odczytujemy wyniku ;-)
reklama
Crazylalafresh
Moderator
Jak jest 'duszek' na teście to może on później zniknąć, powtórz test jutro z rana lub za 2 dniTylko czy jeśli byłby pozytywny to kreska by „wyparowała”? W poprzedniej ciąży na tym etapie już miałam bladą kreskę, która była widoczna gołym okiem, a tutaj takie coś
angeliskax
Moderator
To że w poprzedniej ciąży tak było nie znaczy że teraz tak też mi być. Wystarczy ze owulacja przesunęła się.Tylko czy jeśli byłby pozytywny to kreska by „wyparowała”? W poprzedniej ciąży na tym etapie już miałam bladą kreskę, która była widoczna gołym okiem, a tutaj takie coś
U Ciebie "duszek" był. Wiec jak zrobisz już jutro to będzie już wiadomo.
Wykonałam kolejny test dzisiaj ale tym razem spotkało mnie coś takiego także chyba poczekam i zobaczę, czy przyjdzie miesiączkaTo że w poprzedniej ciąży tak było nie znaczy że teraz tak też mi być. Wystarczy ze owulacja przesunęła się.
U Ciebie "duszek" był. Wiec jak zrobisz już jutro to będzie już wiadomo.
Załączniki
Ferrel98
Fanka BB :)
Ten test jest zalanyWykonałam kolejny test dzisiaj ale tym razem spotkało mnie coś takiego także chyba poczekam i zobaczę, czy przyjdzie miesiączka
Zdaję sobie sprawę z tego, że jest nieważny dlatego tak jak napisałam poczekam i zobaczę, czy dostanę miesiączkiTen test jest zalany
Patii26
Test jest wadliwy. Nie sugeruj się nim. Zrób nowy po prostu.Wykonałam kolejny test dzisiaj ale tym razem spotkało mnie coś takiego także chyba poczekam i zobaczę, czy przyjdzie miesiączka
Poczekam do czwartku i zobaczę jak się sprawa rozwinieTest jest wadliwy. Nie sugeruj się nim. Zrób nowy po prostu.
Hej dziewczyny Zrobiłam dziś rano test (czułość 20mlU) i w przeciągu 3 minuty od wykonania pokazała się taka cieniutka kreseczka. Nie jest to cień - kreseczka ma kolor ale jest bardzo cieniutka. Jestem około 9/10dpo. Co myślicie? Dodam, że używałam tych testów wcześniej i były bielutkie.
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Coronita
poszłabym dzisiaj na betę na twoim miejscu bo wygląda to obiecującoHej dziewczyny Zrobiłam dziś rano test (czułość 20mlU) i w przeciągu 3 minuty od wykonania pokazała się taka cieniutka kreseczka. Nie jest to cień - kreseczka ma kolor ale jest bardzo cieniutka. Jestem około 9/10dpo. Co myślicie? Dodam, że używałam tych testów wcześniej i były bielutkie.