reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Ech, taki stężony ten mocz, że z emocji spałam może 3h xD i już nie mogę spać. Normalnie w życiu mnie o tej porze byście tu nie zobaczyły. No, ale liczy się, że po ponad godzinie gdy wmawiałam sobie, że zaraz zasnę stwierdziłam, że czas sprawdzić i chyba wyjątkowy prezent bożonarodzeniowy dostałam.
Zobacz załącznik 1679556
Ale piękny prezent na Święta 😍 gratulacje !

Powtórzyłam dziś test, po 48h, też z porannego moczu (dziś 13dpo).
Pierwsze zdjęcie - 24.12 6:00 (wstawiałam już wcześniej)
Drugie zdj - dziś 26.12 6:00
IMG_1883.jpeg

IMG_1933.jpeg

Chyba ciemnieje🥹

Okres powinien przyjść 22 grudnia , 23 grudnia robione testy po południu pierwszy pink, od razu kreski się pojawiły . Potem poleciałam po drugi do drogerii wzięłam z innej firmy robiony w ten sam dzień . Nadal nie dowierzam 🙈 pierwsze objawy ból typowo na okres , po zrobieniu testów przeszło automatycznie .

Załączniki

• Messenger_creation_0FD36E62-9566-4DE1-A384-881140694169.jpg
    Messenger_creation_0FD36E62-9566-4DE1-A384-881140694169.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 31
  • 20241223_180123.jpg
    20241223_180123.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 28
Do góry