bleucoco
Fanka BB :)
No coś widać! Powtórz za 2 dniHej, co sądzicie? Trudno to nawet na zdjęciu ująć. Zobacz załącznik 1679474Zobacz załącznik 1679473
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No coś widać! Powtórz za 2 dniHej, co sądzicie? Trudno to nawet na zdjęciu ująć. Zobacz załącznik 1679474Zobacz załącznik 1679473
Dzięki, powtórzę jutro z porannego moczu, tak miałam pierwotnie zrobić ale nie wytrzymałam. Jeśli to to, to coś już powinno być widać.No coś widać! Powtórz za 2 dni
Pozytywny.Hej, co sądzicie? Trudno to nawet na zdjęciu ująć. Zobacz załącznik 1679474Zobacz załącznik 1679473
Niestety nie mam opcji jutro i w święta są pozamykane punkty pobrań… no nic, muszę jakoś wytrzymać do piątku…Pozytywny.
Moje obydwie ciąże były takie bledziutkie.
Idź na betę, ale ja po cichu gratuluję
No jasne, daj znać Może coś będzie widać, chociaż betaHCG podwaja się dopiero po 48h. Trzymam kciukiDzięki, powtórzę jutro z porannego moczu, tak miałam pierwotnie zrobić ale nie wytrzymałam. Jeśli to to, to coś już powinno być widać.
GratulacjeEch, taki stężony ten mocz, że z emocji spałam może 3h xD i już nie mogę spać. Normalnie w życiu mnie o tej porze byście tu nie zobaczyły. No, ale liczy się, że po ponad godzinie gdy wmawiałam sobie, że zaraz zasnę stwierdziłam poszłam sprawdzić i chyba wyjątkowy prezent bożonarodzeniowy dostałam.
Zobacz załącznik 1679556
GratulacjeEch, taki stężony ten mocz, że z emocji spałam może 3h xD i już nie mogę spać. Normalnie w życiu mnie o tej porze byście tu nie zobaczyły. No, ale liczy się, że po ponad godzinie gdy wmawiałam sobie, że zaraz zasnę stwierdziłam, że czas sprawdzić i chyba wyjątkowy prezent bożonarodzeniowy dostałam.
Zobacz załącznik 1679556
Super prezent Gratulacje!Ech, taki stężony ten mocz, że z emocji spałam może 3h xD i już nie mogę spać. Normalnie w życiu mnie o tej porze byście tu nie zobaczyły. No, ale liczy się, że po ponad godzinie gdy wmawiałam sobie, że zaraz zasnę stwierdziłam, że czas sprawdzić i chyba wyjątkowy prezent bożonarodzeniowy dostałam.
Zobacz załącznik 1679556