reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Hejka około 17-19 dpo
Przykro mi
kiedy-wycierasz-tylek-10-raz-a-papier-dalej-brazowy-wiec-sie-poddajesz-bielsze-nie-bedzie-chaj...jpg

reklama
Według mnie coś tam przebija ale ledwo widoczne powtórz najlepiej za parę dni ale 17-19 dpo to już powinna być bardzo widoczna kreska
O ile to na sto procent 17-19 dpo, to kreska powinna być już niezła. A ja tu nawet cienia cienia nie widze. Jedyna szansa, że to wcale nie 17-19 dpo, bo owulacja się przesunęła. W innym wypadku nie ma ciąży...

Hej dziewczyny. Ja test pozytywny od piątku mam, niestety beta dopiero dziś będzie zrobiona bo mieszkam na wsi i nie miałam możliwości zrobić przez weekend. Ale robię codziennie Pinki, niby kreska ciemnieje ale powiedzcie czy one na prawdę tak kiepsko się wybarwiają? 😕 wrzucę zdjęcie czterech dzień po dniu dla porównania.
IMG_7314.jpeg

Hej dziewczyny. Ja test pozytywny od piątku mam, niestety beta dopiero dziś będzie zrobiona bo mieszkam na wsi i nie miałam możliwości zrobić przez weekend. Ale robię codziennie Pinki, niby kreska ciemnieje ale powiedzcie czy one na prawdę tak kiepsko się wybarwiają? 😕 wrzucę zdjęcie czterech dzień po dniu dla porównania.Zobacz załącznik 1665852
Pozytywne są 😊 a kiedy miałaś mieć miesiączkę? Patrząc od dołu, tak wybarwiaja się 🙂

Pozytywne są 😊 a kiedy miałaś mieć miesiączkę? Patrząc od dołu, tak wybarwiaja się 🙂
Termin @ na dzisiaj/jutro. No zazwyczaj tak 28/29 dni trwają moje cykle. Dokładnie od dołu, napisałam cyferki na testach 😅 Właśnie widzę też że coś się dzieje tylko czy nie wybarwiają się za słabo, w sensie czy nie powinna ta kreska dziś być już taka bardzo ciemna, od czego to zależy? 🤔 niby czytalam opinie o tych testach to wszędzie piszą że one bardzo blade kreski pokazują nawet przy będzie powyżej 100.

Termin @ na dzisiaj/jutro. No zazwyczaj tak 28/29 dni trwają moje cykle. Dokładnie od dołu, napisałam cyferki na testach 😅 Właśnie widzę też że coś się dzieje tylko czy nie wybarwiają się za słabo, w sensie czy nie powinna ta kreska dziś być już taka bardzo ciemna, od czego to zależy? 🤔 niby czytalam opinie o tych testach to wszędzie piszą że one bardzo blade kreski pokazują nawet przy będzie powyżej 100.
spokojnie jak na dzień spodziewanej miesiączki wyglądają bardzo dobrze :) ja w dniu spodziewanej miesiączki miałam pinka tak wybarwionego podobnie do ciebie na teście nr 4 😁 dzisiaj jestem w 27tc

spokojnie jak na dzień spodziewanej miesiączki wyglądają bardzo dobrze :) ja w dniu spodziewanej miesiączki miałam pinka tak wybarwionego podobnie do ciebie na teście nr 4 😁 dzisiaj jestem w 27tc
Jejku oby to dobrze wróżyło 🥺A powiedz pamiętasz może jaka betę miałaś w tym dniu spodziewanej miesiączki przy takiej kresce? Jadę zaraz na betę, później w środę powtórzę i chyba też w piątek. Jeśli wszystko będzie ok to wtedy będę myśleć nad wizytą u gina 😊

Jejku oby to dobrze wróżyło 🥺A powiedz pamiętasz może jaka betę miałaś w tym dniu spodziewanej miesiączki przy takiej kresce? Jadę zaraz na betę, później w środę powtórzę i chyba też w piątek. Jeśli wszystko będzie ok to wtedy będę myśleć nad wizytą u gina 😊
dzień spodziewanej miesiączki pamiętam miałam w niedzielę a w poniedziałek z samego rana na czczo zrobiłam betę. Wynosiła wtedy równo 144 :). Widoczny pęcherzyk ciążowy jest od bety około 1500 ja pamiętam powtarzałam bete 2 razy i dopiero jak druga beta była prawie 1000 to potem po 3,4 dniach byłam u ginekologa żeby cokolwiek było widać bo byłam już pewna, że jak wszystko rozwija się dobrze to beta jest już na pewno powyżej 1500 i będzie coś widać 😁.

reklama
dzień spodziewanej miesiączki pamiętam miałam w niedzielę a w poniedziałek z samego rana na czczo zrobiłam betę. Wynosiła wtedy równo 144 :). Widoczny pęcherzyk ciążowy jest od bety około 1500 ja pamiętam powtarzałam bete 2 razy i dopiero jak druga beta była prawie 1000 to potem po 3,4 dniach byłam u ginekologa żeby cokolwiek było widać bo byłam już pewna, że jak wszystko rozwija się dobrze to beta jest już na pewno powyżej 1500 i będzie coś widać 😁.
Ja z kolei pamiętam, że nie miałam miesiączki. Robiłam wówczas zwykłe testy, które cały czas wychodziły negatywne. Poszłam do lekarza... nic, poszłam do drugiego... dalej nic :p w końcu miesiąc później dopiero okazało się, że jestem w ciąży :p

Do góry