reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Cień cienia.

Hej dziewczyny, jestem 4 dni przed okresem. Staramy się o dziecko drugi cykl. Dzisiaj koło 13 zrobiłam test, druga kreska wyskoczyła już 3 minuty później (bardzo blada). Powtórzyłam dla pewności i drugi wyszedł dokładnie tak samo. Myslicie, że ten cień cienia może być dobrą zapowiedzią? Pozdrawiam ☺️☺️

Załączniki

• 1BD93499-A607-4101-BEAA-890436AF2DA1.jpeg
    1BD93499-A607-4101-BEAA-890436AF2DA1.jpeg
    968,2 KB · Wyświetleń: 149
Cień cienia.

Hej dziewczyny, jestem 4 dni przed okresem. Staramy się o dziecko drugi cykl. Dzisiaj koło 13 zrobiłam test, druga kreska wyskoczyła już 3 minuty później (bardzo blada). Powtórzyłam dla pewności i drugi wyszedł dokładnie tak samo. Myslicie, że ten cień cienia może być dobrą zapowiedzią? Pozdrawiam ☺️☺️
Moim zdaniem pozytywny widać różową kreseczkę 😊
Jak powtórzysz test za parę dni to pewnie będzie już bardzo widoczna

Cień cienia.

pozytywny. Gratulacje

Cień cienia.

myślę, że jest pozytywny, idz jutro na betę jeśli masz możliwość 😊

A jak wyglądała twoja historia ze staraniami jeśli chcesz się podzielić? ☺️
3 lata temu poroniłam pierwsza ciążę, poronienie zatrzymane koniec 9tc początek 10. I teraz jestem w drugiej ciąży 😊 to były 3 lata rozczarowan i żalu, że znowu się nie udało. Co miesiąc frustracja jeśli założenia nie było w danym dniu, przeróżne suplementy. Aż w maju tego roku powiedziałam, że pierdziele i niech się dzieje co chce, zaczęłam palić, nie przjemowalam się że wypije sobie aperola, żyłam po prostu dla siebie. Daliśmy sobie czas do września, że jak nic z tego nie wyjdzie, to w październiku pójdziemy do lekarza i się przebadamy.

reklama
3 lata temu poroniłam pierwsza ciążę, poronienie zatrzymane koniec 9tc początek 10. I teraz jestem w drugiej ciąży 😊 to były 3 lata rozczarowan i żalu, że znowu się nie udało. Co miesiąc frustracja jeśli założenia nie było w danym dniu, przeróżne suplementy. Aż w maju tego roku powiedziałam, że pierdziele i niech się dzieje co chce, zaczęłam palić, nie przjemowalam się że wypije sobie aperola, żyłam po prostu dla siebie. Daliśmy sobie czas do września, że jak nic z tego nie wyjdzie, to w październiku pójdziemy do lekarza i się przebadamy.
tam ma być zbliżenia a nie założenia 🙈

Do góry