NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Przyrost w normieBeta z dzisiaj 271 a dwa dni temu 120, może ja powinnam osobny wątek założyć, żeby tego nie zaśmiecać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyrost w normieBeta z dzisiaj 271 a dwa dni temu 120, może ja powinnam osobny wątek założyć, żeby tego nie zaśmiecać
Moim zdaniem pozytywny widać różową kreseczkęCień cienia.
Hej dziewczyny, jestem 4 dni przed okresem. Staramy się o dziecko drugi cykl. Dzisiaj koło 13 zrobiłam test, druga kreska wyskoczyła już 3 minuty później (bardzo blada). Powtórzyłam dla pewności i drugi wyszedł dokładnie tak samo. Myslicie, że ten cień cienia może być dobrą zapowiedzią? Pozdrawiam
pozytywny. GratulacjeCień cienia.
Hej dziewczyny, jestem 4 dni przed okresem. Staramy się o dziecko drugi cykl. Dzisiaj koło 13 zrobiłam test, druga kreska wyskoczyła już 3 minuty później (bardzo blada). Powtórzyłam dla pewności i drugi wyszedł dokładnie tak samo. Myslicie, że ten cień cienia może być dobrą zapowiedzią? Pozdrawiam
myślę, że jest pozytywny, idz jutro na betę jeśli masz możliwośćCień cienia.
Niestety mieszkam aktualnie w Szkocji wiec nie mam takiej możliwościmyślę, że jest pozytywny, idz jutro na betę jeśli masz możliwość
szkoda, ale moim zdaniem test pozytywny. Ja miałam jaśniejsze kreski i był pozytywnyNiestety mieszkam aktualnie w Szkocji wiec nie mam takiej możliwości
A jak wyglądała twoja historia ze staraniami jeśli chcesz się podzielić?szkoda, ale moim zdaniem test pozytywny. Ja miałam jaśniejsze kreski i był pozytywny
3 lata temu poroniłam pierwsza ciążę, poronienie zatrzymane koniec 9tc początek 10. I teraz jestem w drugiej ciąży to były 3 lata rozczarowan i żalu, że znowu się nie udało. Co miesiąc frustracja jeśli założenia nie było w danym dniu, przeróżne suplementy. Aż w maju tego roku powiedziałam, że pierdziele i niech się dzieje co chce, zaczęłam palić, nie przjemowalam się że wypije sobie aperola, żyłam po prostu dla siebie. Daliśmy sobie czas do września, że jak nic z tego nie wyjdzie, to w październiku pójdziemy do lekarza i się przebadamy.A jak wyglądała twoja historia ze staraniami jeśli chcesz się podzielić?
tam ma być zbliżenia a nie założenia3 lata temu poroniłam pierwsza ciążę, poronienie zatrzymane koniec 9tc początek 10. I teraz jestem w drugiej ciąży to były 3 lata rozczarowan i żalu, że znowu się nie udało. Co miesiąc frustracja jeśli założenia nie było w danym dniu, przeróżne suplementy. Aż w maju tego roku powiedziałam, że pierdziele i niech się dzieje co chce, zaczęłam palić, nie przjemowalam się że wypije sobie aperola, żyłam po prostu dla siebie. Daliśmy sobie czas do września, że jak nic z tego nie wyjdzie, to w październiku pójdziemy do lekarza i się przebadamy.