Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja przy biochemicznej miałam podobny testZrobiłam jeszcze jeden wczoraj ale jakby coś miało być to raczej zarys kreski by był Zobacz załącznik 1656487
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przy biochemicznej miałam podobny testZrobiłam jeszcze jeden wczoraj ale jakby coś miało być to raczej zarys kreski by był Zobacz załącznik 1656487
Wygląda na pozytywnyHej. Dziewczyny pozytyw, czy negatyw?
Powtorze. Tak okropnie czekam na tą drugą kreskę... Już tyle latCoś tam widać, ale powtórz za kilka dni
Trzymam kciukiPowtorze. Tak okropnie czekam na tą drugą kreskę... Już tyle lat
Moim zdaniem zalany to powtórzeniaHej. Dziewczyny pozytyw, czy negatyw?
Ja również uważam, że jest zalany. Zrób rano nowy, zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Więcej moczu nie oznacza lepiej zrobiony test - za to może go zalać i po prostu jest nieważny, bo nie wiadomo, co pokazuje i czemu.Hej. Dziewczyny pozytyw, czy negatyw?
i jak?Powtorze. Tak okropnie czekam na tą drugą kreskę... Już tyle lat