Klaudia12348
Zaangażowana w BB
Dziś powinnam dostać @ test robiony wczoraj wieczorem a kreska pojawiła się odrazu po 30 sekundachWidzę bladziocha ile dni po owulacji ?
Po jakim czasie odczytany wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś powinnam dostać @ test robiony wczoraj wieczorem a kreska pojawiła się odrazu po 30 sekundachWidzę bladziocha ile dni po owulacji ?
Po jakim czasie odczytany wynik
Przy takim cieniu spokojnie dwa dni temu mogło nic nie być widać, powtórz test w poniedziałek albo idź na beta-hcgA czy te testy nie lubią oszukiwać bo dwa dni temu robiłam inny i wyszedł negatywny nic pusto biel a tu jest cień na żywo jest on lepiej widoczny ale kurde czy ten test nie fałszuje
Właśnie teraz w tygodniu nie będę miała jak poleciec bo pracuje a pobrana są do 10 a ja nawet nie będę miała jak z pracy się wyrwaćPrzy takim cieniu spokojnie dwa dni temu mogło nic nie być widać, powtórz test w poniedziałek albo idź na beta-hcg
Każdy test może zafałszować,widzialam już wiele. Dlatego najlepiej sprawdzić drugiej, innej marki.A czy te testy nie lubią oszukiwać bo dwa dni temu robiłam inny i wyszedł negatywny nic pusto biel a tu jest cień na żywo jest on lepiej widoczny ale kurde czy ten test nie fałszuje
Testy odczytane w czasie przez producentaCzy na tych testach coś przebija ? Miesiączka spóźnia się 2 dzień oba były robione z porannego moczu ten otwarty z dziś a 2 z wczoraj. Cykl stymulowany clostilbegyt
Zrob jeszcze jeden najlepiej innej firmy lub idź na betęEh już nie wiem co myśleć miesiączki dalej nie mam wczoraj ten test wyszedł z cieniem a dziś zrobiłam inny i co takiego mi się pokazało chyba popsuty albo za mało moczu dałam bo długo dochodził do końca
Ja nic nie widzę