Dziękuję, tak zrobię jutro jeszcze zrobię rano test i wtedy zobaczę co pokaze bo zdaje sobie sprawę że jest bardzo wcześnie i wszystko może się wydarzyć.Ja bym zrobiła sobota, poniedziałek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, tak zrobię jutro jeszcze zrobię rano test i wtedy zobaczę co pokaze bo zdaje sobie sprawę że jest bardzo wcześnie i wszystko może się wydarzyć.Ja bym zrobiła sobota, poniedziałek
WidzęCześć. Od dwóch lat staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszego juniora. Dziś rano, 10 dni po stosunku i (prawdopodobnie) owu zrobiłam test. Wyszło tak jak na zdjęciu... Coś będzie z tego? Czy mój wzrok płata figle
Coś prześwitujeCześć. Od dwóch lat staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszego juniora. Dziś rano, 10 dni po stosunku i (prawdopodobnie) owu zrobiłam test. Wyszło tak jak na zdjęciu... Coś będzie z tego? Czy mój wzrok płata figle
Coś jest zdecydowanie na rzeczy, zrobiłabym betę dla pewności Z mojego doświadczenia Pinki płytkowe słabo się wybarwiają, zresztą poziomu bety nie oceniamy wybarwieniem kreskiHej, staramy się o drugie dziecko. Pierwszy maluch ma 10 msc i nadal jest na piersi. Od marca miesiączkuje ale cykle są nie regularne. Teraz mam cykl 30 dniowy, robiłam testy ciążowe i za każdym razem druga kreska jest blada. Jak myślicie czy jest to ciąża ? Test Pink jest z dzisiaj a ten drugi z środy