NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Że tak powiem - czasami tak działa, że jest ona niespodziwananie spodziewam się ciąży, ale chyba rzeczywiście zrobię betę. Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że tak powiem - czasami tak działa, że jest ona niespodziwananie spodziewam się ciąży, ale chyba rzeczywiście zrobię betę. Pozdrawiam
wiem że się nie odczytuje, kreska się pojawiła w pierwszych 3 min, słabiutka ale widoczna, teraz tylko straciła na intensywnościPo czasie się testów nie odczytuje, chociażby wyszła tak mocna, jakby ktoś narysował markerem.
Tez tak wiele razy miałamMi ostatnio pokazał druga kreskę, bardziej widoczna niż Twoja, a beta negatywna.
Jak dla mnie tez widać druga kreskę. Ale jak piszą dziewczyny nie odczuje się po czasie )Dzwoniłam do laboratorium, i dziś już nici z bety, bo krew pobierają 10 więc muszę wytrzymać do jutra. Teraz wysechł i zrobił się bledszy, ale dalej widoczny na żywo, kreska zrobiła się różowo-szaro-fioletowa, wiec ciężko stwierdzić czy fabryczna. I wiem że nie wolno patrzeć pod światło, ale się totalnie tego nie spodziewałam.
No nie pewna sytuacja . No to czekamy na beteOk, nie wytrzymalam i poszlam po test, i ten konflikt rozstrzygnie jutrzejsza beta, jeden test (strumieniowy) negatywny, plytkowy nie mam zielonego pojecia
Coś lekko przebija , ale beta rozwieje wątpliwości. Daj znać jaki wynikOk, nie wytrzymalam i poszlam po test, i ten konflikt rozstrzygnie jutrzejsza beta, jeden test (strumieniowy) negatywny, plytkowy nie mam zielonego pojecia