Kinnia95
Fanka BB :)
Mówiłaś lekarzowi wynik progesteronu? Jest ciut za niski.Zobacz załącznik 1448996
Wstawiam wyniki z dziś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówiłaś lekarzowi wynik progesteronu? Jest ciut za niski.Zobacz załącznik 1448996
Wstawiam wyniki z dziś
MówiłamMówiłaś lekarzowi wynik progesteronu? Jest ciut za niski.
Wysłałam mu wyniki, nic nie powiedziałMówiłam
Mi przy takim od razu przepisał duphaston.Wysłałam mu wyniki, nic nie powiedział
Zapytałam go, napisał ze progesteron jest OkMi przy takim od razu przepisał duphaston.
Jak będziesz robiła betę w środę to powtórz progesteron.Zapytałam go, napisał ze progesteron jest Ok
W którym dc robiłaś progesteron ?Jak będziesz robiła betę w środę to powtórz progesteron.
Jakoś w 39dc. Ale przed ciąża miałam strasznie rozjechane cykle. Zaszłam w ciążę około 26-27dc. A progesteron miałam 14,34. A betę 95.W którym dc robiłaś progesteron ?
Ok ja mam dziś 30 dcJakoś w 39dc. Ale przed ciąża miałam strasznie rozjechane cykle. Zaszłam w ciążę około 26-27dc. A progesteron miałam 14,34. A betę 95.