LadyCaro
Fanka BB :)
no to moim zdaniem przebija kreska. Powtórz test rano, powinno być widać wyraźniej, jeśli to ciążaTo było jakos 5 min po zrobieniu.
Kreska wyszła około 3 min
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to moim zdaniem przebija kreska. Powtórz test rano, powinno być widać wyraźniej, jeśli to ciążaTo było jakos 5 min po zrobieniu.
Kreska wyszła około 3 min
Mam już bobaska, a zachowuje się jak jakaś przewrażliwionano to moim zdaniem przebija kreska. Powtórz test rano, powinno być widać wyraźniej, jeśli to ciąża
Dla mnie negatywny.Cześć, pomóżcie
26dc, przy 28 dc
Ono ale jakie tu są wątpliwości? to nie są cienie. Testy są pozytywne. A z testów tez nie da się przewidzieć czy ciaża się utrzyma
ok dziękujeDla mnie negatywny.
Ale jeśli Tobie coś przebija to powtorz jutro. Powinna być ciemniejsza. A najlepiej zrobić betę.O
ok dziękuje
Zrobię jeszcze jeden test, na żywo niby bardziej przebija, ale jest to typowy bladzioch. Nie chce się nakręcać..Ale jeśli Tobie coś przebija to powtorz jutro. Powinna być ciemniejsza. A najlepiej zrobić betę.
Mój bladzioch niewodoczny na zdjęciach okazał się betą 26 a dziś leci 10tc.Zrobię jeszcze jeden test, na żywo niby bardziej przebija, ale jest to typowy bladzioch. Nie chce się nakręcać..
GratulujeMój bladzioch niewodoczny na zdjęciach okazał się betą 26 a dziś leci 10tc.
Z tego testu wynika że tak, a co dalej będzie to już nie jesteśmy w stanie Ci tego wywróżyć. A więc cicho gratuluje i trzymam kciuki za zdrową ciąże!