SleepingBeauty
Fanka BB :)
Taka jak moja pierwsza i była to ciąża.
Myślę, że coś może być na rzeczy, pójdź na betę
Myślę, że coś może być na rzeczy, pójdź na betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się ze to kreseczka ciążowaHej dziewczyny proszę o pomoc. Jestem 11 dni po pozytywnym teście owulacyjnym. Coś we mnie pękło i zrobiłam dzisiaj test ciążowy
Czy tam jest druga kreska czy to będzie ta słynna testowa?
Staramy się o dziecko ponad rok i nie chcę wpadać w przesądny szał a z drugiej strony nie wytrzymam do jutra
Dzięki za pomoc
No testy nie równe są testowi. Tak ja miałam ze mi wieczorem wychodziły mocniejsze Aktualnie jestem w 21tc.Cześć kilka dni temu pokazywałam Wam moją blada kreseczke. Teraz jest coraz mocniejsza Hurra! idę dzisiaj na betę. Ale mam pytanie : pierwszy raz w życiu widzę dwie kreski i oczywiście robię test co chwilę, różnych firm, trochę mi odbija zauważyłam ze te wieczorne kreski są mocniejsze niż poranne. Czy któraś z Was tak miala? Dzięki za odpowiedzi
Dziękuję za odpowiedź i gratulacjeNo testy nie równe są testowi. Tak ja miałam ze mi wieczorem wychodziły mocniejsze Aktualnie jestem w 21tc.
Trzymam kciuki za bete, i w poniedzialek zrobiłabym przyrost.
Umawiaj się do lekarza za dwa/trzy tygodnie
A dziękuje, dawaj znać jak beta!Dziękuję za odpowiedź i gratulacje
Beta z rana 130 15 min temu dostalam wyniki. Uff, chyba dobrze! Nie mogę przestać się uśmiechaćA dziękuje, dawaj znać jak beta!
No i pięknie Gratuluję i życzę spokojnej ciążyA to i tak się pochwalę: pierwszy test w poniedziałek był takim duszkiem, ten jest wczorajszy, wczoraj było 14 dni po pozytywnym teście owulacyjnym