Nie dziękuję [emoji28]
To jedź na betę jutro [emoji846] trzymam kciuki [emoji1696]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jedź na betę jutro [emoji846] trzymam kciuki [emoji1696]
A ja widzę jakieś cienieCzy według was te test są pozytywne ? Robione na 3 dni przed @
Góra o czułości 20, a na dole o czułości 10Zobacz załącznik 1341506
A ja widzę jakieś cienie
No, też jestem tego zdania, ze tak się nie robi i jest to niepotrzebne to, ze nałożymy filtr nie sprawi, ze bedziemy w ciąży jak jesteś to jesteś - test do powtórki i betaNa żywo są ładniejsze , ale wiadomo nie z porannego moczu po sprzyciu już dużej ilości płynów , zobaczymy jutro zrobię z porannego i pojadę na betę . To wszystko będzie jasne [emoji16] tutaj dałam w filtrze ( tak wiem ,że tak się nie robi ) Zobacz załącznik 1341514Zobacz załącznik 1341515
No, też jestem tego zdania, ze tak się nie robi i jest to niepotrzebne to, ze nałożymy filtr nie sprawi, ze bedziemy w ciąży jak jesteś to jesteś - test do powtórki i beta
Też widzę cień. Jak to będzie ciąża to na kolejnych testach będzie już pięknie wydoczna kreseczka i nie będziesz miała żadnych wątpliwości Trzymam kciukiTak wiem wiem , jutro się okaże [emoji16]
Też widzę cień. Jak to będzie ciąża to na kolejnych testach będzie już pięknie wydoczna kreseczka i nie będziesz miała żadnych wątpliwości [emoji16] Trzymam kciuki [emoji1695] [emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji16]
Ja widzę, moim zdaniem pozytywne Trzymam kciuki za betę!Czy według was te test są pozytywne ? Robione na 3 dni przed @
Góra o czułości 20, a na dole o czułości 10Zobacz załącznik 1341506
Pięknie, gratulacjeA tu dzisiejszy test bez żadnych wątpliwości już pozytywny [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] 2 dni przed @ Zobacz załącznik 1341753