reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Oj dziewczyny monitoruje cykle testami owulacyjnymi dopiero od kilku dni bo odstawiłam antykoncepcję zaledwie dwa miesiące temu i nie wiem czy mi się uregulował cykl już czy jeszcze nie dlatego jestem tu z takim pytaniem bo dla mnie te dwie kreski to trochę szok :/

Oj dziewczyny monitoruje cykle testami owulacyjnymi dopiero od kilku dni bo odstawiłam antykoncepcję zaledwie dwa miesiące temu i nie wiem czy mi się uregulował cykl już czy jeszcze nie dlatego jestem tu z takim pytaniem bo dla mnie te dwie kreski to trochę szok :/
No ale jeśli miałaś owulację w 15dc to nie ma innej opcji, niż wadliwy test, skoro wyszedł pozytywny 2 dni po owu. Chyba, że owulacja byłaby szybciej, wtedy opcja jest🙂

reklama
Do góry