Madame83
Fanka BB :)
Może być, a może nie być Jak długie masz cykle? Wiesz, kiedy była owulacja?Test wykonany w 17 dc kreska bardzo jasna czy to może być ciąża ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może być, a może nie być Jak długie masz cykle? Wiesz, kiedy była owulacja?Test wykonany w 17 dc kreska bardzo jasna czy to może być ciąża ?
owulacja 15 DC napisała dziewczyna w innym poście potwierdzona monitoringiem więc dlatego napisałam, że nieMoże być, a może nie być Jak długie masz cykle? Wiesz, kiedy była owulacja?
A to nie doczytałamowulacja 15 DC napisała dziewczyna w innym poście potwierdzona monitoringiem więc dlatego napisałam, że nie
nie miałaś widziećA to nie doczytałam
nie musiałaś*A to nie doczytałam
Te testy 2 razy fałszywie wskazały mi ciążę...Test wykonany w 17 dc kreska bardzo jasna czy to może być ciąża ?
No ale jeśli miałaś owulację w 15dc to nie ma innej opcji, niż wadliwy test, skoro wyszedł pozytywny 2 dni po owu. Chyba, że owulacja byłaby szybciej, wtedy opcja jestOj dziewczyny monitoruje cykle testami owulacyjnymi dopiero od kilku dni bo odstawiłam antykoncepcję zaledwie dwa miesiące temu i nie wiem czy mi się uregulował cykl już czy jeszcze nie dlatego jestem tu z takim pytaniem bo dla mnie te dwie kreski to trochę szok :/
Na testach owulacja wychodzi już czwarty dzień czy to tak ma być ?No ale jeśli miałaś owulację w 15dc to nie ma innej opcji, niż wadliwy test, skoro wyszedł pozytywny 2 dni po owu. Chyba, że owulacja byłaby szybciej, wtedy opcja jest
Tak akurat może być. A na pewno masz te owulacyjne pozytywne?Na testach owulacja wychodzi już czwarty dzień czy to tak ma być ?