reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

dzisiaj byłam u ginekolog i widać sam pęcherzyk , kolejna wizyta 26 listopada
A który tobie wtedy tydzień wychodzi mniej więcej. Jak ja byłam u ginekologa 6 to mi wychodził 6 tydzień i cudowny ginekolog stwierdził, po moim zapytaniu że widać pęcherzyk więc chyba na początku lekarze nie są nazbyt wylewni

reklama
Hej dziewczyny dziś z rana robiłam test i chciałabym was spytać co sądzicie , widzę ze jest pozytyw ale nie wiem tez jaka opinie macie na temat testów clear blue , dla upewnienia się zrobiłam tez jeden z innej firmy ?

Załączniki

• 5958DA2C-5CA5-4A76-A6EE-63065F489095.jpeg
    5958DA2C-5CA5-4A76-A6EE-63065F489095.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 396
A który tobie wtedy tydzień wychodzi mniej więcej. Jak ja byłam u ginekologa 6 to mi wychodził 6 tydzień i cudowny ginekolog stwierdził, po moim zapytaniu że widać pęcherzyk więc chyba na początku lekarze nie są nazbyt wylewni
6 tydzień , teraz jestem w 7 tygodniu a jak pójdę 26 listopada do ginekologa to zacznę 8 , w pierwszej ciąży to 6 tygodniu już było serce a teraz wszystko później , dała skierowania na badania ,mocz itp , i jak 26 będzie wszystko okej to założy kartę , no nie są wylewni ale widziałam na ekranie sam pęcherzyk

6 tydzień , teraz jestem w 7 tygodniu a jak pójdę 26 listopada do ginekologa to zacznę 8 , w pierwszej ciąży to 6 tygodniu już było serce a teraz wszystko później , dała skierowania na badania ,mocz itp , i jak 26 będzie wszystko okej to założy kartę , no nie są wylewni ale widziałam na ekranie sam pęcherzyk
Mi nawet ekran nie został pokazany, następna wizytę mam na 4 grudnia więc później od ciebie ale tak też mam wszystkie badania do zrobienia :) mam nadzieję, że wszystko u ciebie będzie dobrze

Chyba jest nadzieja, co sądzicie? Jak @ nie przyjdzie, to w przyszłym tygodniu śmigam na betę :)

Załączniki

• 20201128_035353.jpg
    20201128_035353.jpg
    535,9 KB · Wyświetleń: 347
  • 20201128_035417.jpg
    20201128_035417.jpg
    389,6 KB · Wyświetleń: 347
reklama
Do góry