A który tobie wtedy tydzień wychodzi mniej więcej. Jak ja byłam u ginekologa 6 to mi wychodził 6 tydzień i cudowny ginekolog stwierdził, po moim zapytaniu że widać pęcherzyk więc chyba na początku lekarze nie są nazbyt wylewnidzisiaj byłam u ginekolog i widać sam pęcherzyk , kolejna wizyta 26 listopada
reklama
Xlarax
Zaciekawiona BB
Mała.czarna
Fanka BB :)
Bez wątpliwości ciążaHej dziewczyny dziś z rana robiłam test i chciałabym was spytać co sądzicie , widzę ze jest pozytyw ale nie wiem tez jaka opinie macie na temat testów clear blue , dla upewnienia się zrobiłam tez jeden z innej firmy ?
Gratulacje
Xlarax
Zaciekawiona BB
Dziękuje kochanaBez wątpliwości ciąża
Gratulacje
Fado123
Ciaza ciazaHej dziewczyny dziś z rana robiłam test i chciałabym was spytać co sądzicie , widzę ze jest pozytyw ale nie wiem tez jaka opinie macie na temat testów clear blue , dla upewnienia się zrobiłam tez jeden z innej firmy ?
Holle
6 tydzień , teraz jestem w 7 tygodniu a jak pójdę 26 listopada do ginekologa to zacznę 8 , w pierwszej ciąży to 6 tygodniu już było serce a teraz wszystko później , dała skierowania na badania ,mocz itp , i jak 26 będzie wszystko okej to założy kartę , no nie są wylewni ale widziałam na ekranie sam pęcherzykA który tobie wtedy tydzień wychodzi mniej więcej. Jak ja byłam u ginekologa 6 to mi wychodził 6 tydzień i cudowny ginekolog stwierdził, po moim zapytaniu że widać pęcherzyk więc chyba na początku lekarze nie są nazbyt wylewni
Mi nawet ekran nie został pokazany, następna wizytę mam na 4 grudnia więc później od ciebie ale tak też mam wszystkie badania do zrobienia mam nadzieję, że wszystko u ciebie będzie dobrze6 tydzień , teraz jestem w 7 tygodniu a jak pójdę 26 listopada do ginekologa to zacznę 8 , w pierwszej ciąży to 6 tygodniu już było serce a teraz wszystko później , dała skierowania na badania ,mocz itp , i jak 26 będzie wszystko okej to założy kartę , no nie są wylewni ale widziałam na ekranie sam pęcherzyk
Kingazet92
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Nic tu nie widzę, nawet po maksymalnie wyżyłowanych edycjach światła.Chyba jest nadzieja, co sądzicie? Jak @ nie przyjdzie, to w przyszłym tygodniu śmigam na betę
reklama
Mała.czarna
Ja nie widzę tu kompletnie nicChyba jest nadzieja, co sądzicie? Jak @ nie przyjdzie, to w przyszłym tygodniu śmigam na betę