Holle
Fanka BB :)
Widać jakiś cień , powtórz jutro rano lub zrób betęDziewczyny, czy ja mam zwidy?
9 dpo, od kilku dni mam większe, pełniejsze piersi, dziwne ciągniecie w brzuchu i częściej chodzę siku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać jakiś cień , powtórz jutro rano lub zrób betęDziewczyny, czy ja mam zwidy?
9 dpo, od kilku dni mam większe, pełniejsze piersi, dziwne ciągniecie w brzuchu i częściej chodzę siku.
Widać cień.Dziewczyny, czy ja mam zwidy?
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ja idę jutro do gina i zobaczymy jak u mnie. Ja miałam 7 dni może wcześniej od ciebie więc niby idę o jeden tydzień później do gina i mam nadzieję, że będzie coś widać i się potwierdziOkres miałam 30 września , więc wychodzi 5 tydzień jak dobrze obliczyłem, kolejną wizytę mam 16 listopada
Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało!Zgadzam sie.
jestem po 5 poronieniach, wiec stres będzie towarzyszył do końca jednak nadziei nie tracę. Zaczekam spokojnie do piątku na wynik.
DziękujęTrzymam kciuki, żeby się wszystko udało!
na usg będzie widać jak beta będzie miała ok 1000Czasami miałam ,27 a czasem 26
Jestem prawie pewna ze coś się tam pokazało na pierwszym zdjęciu. Po jakim czasie od testowania zostały zrobione zdjęcia?Dziewczyny, czy ja mam zwidy?
No ja widzę cień i po cichu gratulujęDziewczyny, czy ja mam zwidy?
Bardzo ładnyDziewczyny, odebrałam dziś wynik
02.11- 50
05.11-260
Mysle, że przyrost jest prawidłowy