E
Em82
Gość
Widać tam kreskę, a robiłaś dziś już test? Może dziś będzie lepiej widać.Wynik był już taki jak na zdjęciu po minucie, zdjęcie wykonane około 2/3 minut później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać tam kreskę, a robiłaś dziś już test? Może dziś będzie lepiej widać.Wynik był już taki jak na zdjęciu po minucie, zdjęcie wykonane około 2/3 minut później
Mam nadzieję że to nie okaże się jakimś błędem , jutro powtórzę test i później bete
Zrobiłam drugi i to samo żeby być pewna że tamtym nie był felerny , jutro też zrobię test
Kreska jak nicZrobiłam inny test , też jest kreska więc chyba trzeba robić betę i iść do gin
Niby jakiś cień cienia widzę, ale przekonana nie jestem. Robiłaś test jeszcze raz?Zobacz załącznik 1192859Ja też właśnie zrobiłam drugi i wyszło mi takie cuś
Widać tam kreskę, a robiłaś dziś już test? Może dziś będzie lepiej widać.
Niby jakiś cień cienia widzę, ale przekonana nie jestem. Robiłaś test jeszcze raz?
Pewnie, że drążyć, widać ładną kreseczkęWitam dziewczyny, mam nadzieję, że pomożecie. Wczoraj zrobiłam po 16 test, zauważyłam że zaczęła się robić jedna kreska więc wyrzuciłam. Dzisiaj chciałam wyjść z pudełka żeby posegregować śmieci przed wyrzuceniem i zobaczyłam że coś jest.. pojechalam po drugi (różowy) zrobiłam teraz czyli po 19. Nie wiem co mam myśleć, 35 DC zazwyczaj mam 30-31 dni ostatnio 34 zapewne z uwagi na stres. Nie wiem czy odpuścić temat czy drążyć. Załączam zdjęcia.
Oh, ten różowy to wygląda jak mój, który ma już prawie półtora roku pozytywny oczywiścieWitam dziewczyny, mam nadzieję, że pomożecie. Wczoraj zrobiłam po 16 test, zauważyłam że zaczęła się robić jedna kreska więc wyrzuciłam. Dzisiaj chciałam wyjść z pudełka żeby posegregować śmieci przed wyrzuceniem i zobaczyłam że coś jest.. pojechalam po drugi (różowy) zrobiłam teraz czyli po 19. Nie wiem co mam myśleć, 35 DC zazwyczaj mam 30-31 dni ostatnio 34 zapewne z uwagi na stres. Nie wiem czy odpuścić temat czy drążyć. Załączam zdjęcia.
Gratulacje [emoji3060]Witam dziewczyny, mam nadzieję, że pomożecie. Wczoraj zrobiłam po 16 test, zauważyłam że zaczęła się robić jedna kreska więc wyrzuciłam. Dzisiaj chciałam wyjść z pudełka żeby posegregować śmieci przed wyrzuceniem i zobaczyłam że coś jest.. pojechalam po drugi (różowy) zrobiłam teraz czyli po 19. Nie wiem co mam myśleć, 35 DC zazwyczaj mam 30-31 dni ostatnio 34 zapewne z uwagi na stres. Nie wiem czy odpuścić temat czy drążyć. Załączam zdjęcia.
Ja widzę cień [emoji6] który dzień po owulacji?Witam. Dziewczyny czy widzicie tu coś?