reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Mam nadzieję że to nie okaże się jakimś błędem , jutro powtórzę test i później bete
Zrobiłam drugi i to samo żeby być pewna że tamtym nie był felerny , jutro też zrobię test
Zrobiłam inny test , też jest kreska więc chyba trzeba robić betę i iść do gin
Kreska jak nic :)
Betę warto zrobić po terminie @ :)
Jeśli nie masz za sobą strat czy nie występują żadne niepokojące objawy to do gina nie ma co się spieszyć :) Najlepiej iść w okolicy 7 tygodnia. Wcześniej ciąża może być nie widoczna na USG i będziesz się tylko niepotrzebnie stresować czy wszystko ok :) a w okolicy 6-7 tyg powinno się pojawić serduszko i będzie wszystko pewne :)
Zobacz załącznik 1192859Ja też właśnie zrobiłam drugi i wyszło mi takie cuś
Niby jakiś cień cienia widzę, ale przekonana nie jestem. Robiłaś test jeszcze raz?

Witam dziewczyny, mam nadzieję, że pomożecie. Wczoraj zrobiłam po 16 test, zauważyłam że zaczęła się robić jedna kreska więc wyrzuciłam. Dzisiaj chciałam wyjść z pudełka żeby posegregować śmieci przed wyrzuceniem i zobaczyłam że coś jest.. pojechalam po drugi (różowy) zrobiłam teraz czyli po 19. Nie wiem co mam myśleć, 35 DC zazwyczaj mam 30-31 dni ostatnio 34 zapewne z uwagi na stres. Nie wiem czy odpuścić temat czy drążyć. Załączam zdjęcia.

Załączniki

• IMG_20201027_194209.jpg
    IMG_20201027_194209.jpg
    837,9 KB · Wyświetleń: 361
  • IMG_20201027_194217.jpg
    IMG_20201027_194217.jpg
    822,2 KB · Wyświetleń: 366
Witam dziewczyny, mam nadzieję, że pomożecie. Wczoraj zrobiłam po 16 test, zauważyłam że zaczęła się robić jedna kreska więc wyrzuciłam. Dzisiaj chciałam wyjść z pudełka żeby posegregować śmieci przed wyrzuceniem i zobaczyłam że coś jest.. pojechalam po drugi (różowy) zrobiłam teraz czyli po 19. Nie wiem co mam myśleć, 35 DC zazwyczaj mam 30-31 dni ostatnio 34 zapewne z uwagi na stres. Nie wiem czy odpuścić temat czy drążyć. Załączam zdjęcia.
Pewnie, że drążyć, widać ładną kreseczkę 😇

Oh, ten różowy to wygląda jak mój, który ma już prawie półtora roku :laugh2: pozytywny oczywiście :)

Gratulacje [emoji3060]

reklama
Do góry