DziękujeJa widze cien cienia, ale powtorz test najlepiej rano bo u mnie tak wygladala kreska fabryczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeJa widze cien cienia, ale powtorz test najlepiej rano bo u mnie tak wygladala kreska fabryczna
Daj znac jak powtorzysz test, albo bete zrob jak masz mozliwosc bedzie pewnoscDziękuje
DobrzeDaj znac jak powtorzysz test, albo bete zrob jak masz mozliwosc bedzie pewnosc
Pusto.dzień dobry , proszę o poradę czy widzicie tu cień 2 kreski ? Z góry dziękuje za odpowiedz Zobacz załącznik 1171778
Niestety nic nie widzędzień dobry , proszę o poradę czy widzicie tu cień 2 kreski ? Z góry dziękuje za odpowiedz Zobacz załącznik 1171778
Kurczę , No chciałabym , ale jednak nie widzęHej dziewczyny, widzicie coś tutaj? Zobacz załącznik 1172845
Ja też nic nie widzę, ile do @ ?Hej dziewczyny, widzicie coś tutaj? Zobacz załącznik 1172845
Ja nie widzę, ale to niczego nie przesądza: czasami na żywo coś widać ale na zdjęciu już nieHej dziewczyny, widzicie coś tutaj? Zobacz załącznik 1172845