reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Skoro odbylaś stosunek w dni płodne istnieje możliwość ciąży. Testy ciążowe nie są w 100% wiarygodne. Sugeruję, jeśli masz taką możliwość, zrobić poziom hormonu bhcg z krwi. We krwi pojawia się on wcześniej niż w moczu. Będziesz miała jasną sytuację. Niemniej pamiętaj że jak spóźnia ci się okres to nie musi od razu oznaczać ciąży.

Robiłam test w dzień końca okresu którego nie ma i wyszedł negatywny. Ale 3 dni przed spodziewanym okresem też był stosunek. Od tego stosunku minęlo 8 dni to wykaże mi już na teście czy zrobić badanie krwi? Wiem że to małe prawdpodobienstwo zajść 3 dni przed okresem ale nie mam miesiączki a już jest koniec miesiąca nigdy tak nie mialan

Robiłam test w dzień końca okresu którego nie ma i wyszedł negatywny. Ale 3 dni przed spodziewanym okresem też był stosunek. Od tego stosunku minęlo 8 dni to wykaże mi już na teście czy zrobić badanie krwi? Wiem że to małe prawdpodobienstwo zajść 3 dni przed okresem ale nie mam miesiączki a już jest koniec miesiąca nigdy tak nie mialan
Nawet jesli zaszlas w ciaze w dni plodne to ten test ktory robilas 3 dni przed nic by nie pokazal. Jesli okres ci sie spoznia a jest to ciaza to zaszlas pewnie w dni plodne a nie przy tym stosunku przed okresem.

Nawet jesli zaszlas w ciaze w dni plodne to ten test ktory robilas 3 dni przed nic by nie pokazal. Jesli okres ci sie spoznia a jest to ciaza to zaszlas pewnie w dni plodne a nie przy tym stosunku przed okresem.
Test robiłam w dzień końca spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny a okresu dalej nie ma. Więc chyba nie jestem skoro negatywny. Ale pomyślałam że mogłam zajść te 3 dni przed okresem.

Pierwszy test wyszedł mi pozytywny. Później zrobiłam następny negatywny kolejny negatywny.i negatywny w dzień końca spodziewanej miesiączki. Więc ten pierwszy był jakiś felerny🤪ale dalej nie mam miesiączki a dziś koniec miesiąca

Załączniki

• IMG_20200827_185821.jpg
    IMG_20200827_185821.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 321
Test robiłam w dzień końca spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny a okresu dalej nie ma. Więc chyba nie jestem skoro negatywny. Ale pomyślałam że mogłam zajść te 3 dni przed okresem.
Raczej watpie ale rozne rzeczy sie zdarzaja. Powtorz test np jutro jesli zaszlas w te dni plodne to powinnas juz zpbaczyc 2 kreski

reklama
Bijesz się z myślami czy zaszlaś czy nie robisz testy i raz pozytyw potem 3x negatywny. Radzę ci jak masz taką możliwość idź jutro zrób betę z krwi. Tam wyjdzie ci nawet najmniejszym wzrost tego hormonu i sytuacja jasna. Taka niepewność jest najgorsza. Może @ spóźnia ci się przez stres wywołany lekiem przed ciążą. Daj znać jaki wynik.

Do góry