Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja tez wlasniw zglupialamHmm to w płodne był sex? Bo już nie czaje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez wlasniw zglupialamHmm to w płodne był sex? Bo już nie czaje
Nawet jesli zaszlas w ciaze w dni plodne to ten test ktory robilas 3 dni przed nic by nie pokazal. Jesli okres ci sie spoznia a jest to ciaza to zaszlas pewnie w dni plodne a nie przy tym stosunku przed okresem.Robiłam test w dzień końca okresu którego nie ma i wyszedł negatywny. Ale 3 dni przed spodziewanym okresem też był stosunek. Od tego stosunku minęlo 8 dni to wykaże mi już na teście czy zrobić badanie krwi? Wiem że to małe prawdpodobienstwo zajść 3 dni przed okresem ale nie mam miesiączki a już jest koniec miesiąca nigdy tak nie mialan
Test robiłam w dzień końca spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny a okresu dalej nie ma. Więc chyba nie jestem skoro negatywny. Ale pomyślałam że mogłam zajść te 3 dni przed okresem.Nawet jesli zaszlas w ciaze w dni plodne to ten test ktory robilas 3 dni przed nic by nie pokazal. Jesli okres ci sie spoznia a jest to ciaza to zaszlas pewnie w dni plodne a nie przy tym stosunku przed okresem.
Pierwszy test wyszedł mi pozytywny. Później zrobiłam następny negatywny kolejny negatywny.i negatywny w dzień końca spodziewanej miesiączki. Więc ten pierwszy był jakiś felernyale dalej nie mam miesiączki a dziś koniec miesiącaNawet jesli zaszlas w ciaze w dni plodne to ten test ktory robilas 3 dni przed nic by nie pokazal. Jesli okres ci sie spoznia a jest to ciaza to zaszlas pewnie w dni plodne a nie przy tym stosunku przed okresem.
Raczej watpie ale rozne rzeczy sie zdarzaja. Powtorz test np jutro jesli zaszlas w te dni plodne to powinnas juz zpbaczyc 2 kreskiTest robiłam w dzień końca spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny a okresu dalej nie ma. Więc chyba nie jestem skoro negatywny. Ale pomyślałam że mogłam zajść te 3 dni przed okresem.
Oj bardzoej bym stawiala ze drugi mialas felernyPierwszy test wyszedł mi pozytywny. Później zrobiłam następny negatywny kolejny negatywny.i negatywny w dzień końca spodziewanej miesiączki. Więc ten pierwszy był jakiś felernyale dalej nie mam miesiączki a dziś koniec miesiąca
3 aż zrobiłam i 3 były negatywne tylko pierwszy był pozytywOj bardzoej bym stawiala ze drugi mialas felerny