reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Czekam niecierpliwie, w ub miesiacu sugerowałam sie tylko kalendarzykiem, a owulacje miałam wczesniej,niz pokazuje mi ,,mój kalendarzyk ,,. w tym miesiacu kupiłam testy owulacyjne, wiec ubiegłomiesieczna teoria się potwierdziła i raczej teraz trafiane było zgodnie z testami..kalendarzyk pokazywał termin owulacji 22.08..a testy juz od 17 wychodzily pozytywnie, 21 już była tylko 1 kreseczka.

reklama
Druga ciąża test pokazał dopiero druga kreskę dzień po @ a e trzeciej już na 5 dni przed. Do końca nic nie jest straconego
Czekam niecierpliwie, w ub miesiacu sugerowałam sie tylko kalendarzykiem, a owulacje miałam wczesniej,niz pokazuje mi ,,mój kalendarzyk ,,. w tym miesiacu kupiłam testy owulacyjne, wiec ubiegłomiesieczna teoria się potwierdziła i raczej teraz trafiane było zgodnie z testami..kalendarzyk pokazywał termin owulacji 22.08..a testy juz od 17 wychodzily pozytywnie, 21 już była tylko 1 kreseczka.

Dziewczyny! Stosunek odbył się 22.08 doszedł we mnie bo myślałam że i tak nie zajde bo spodziewana miesiączkę mialam mieć 25.08 czyli stosunek był 3 dni przed spodziewana miesiączka. Ale jej nie mam. Czy mogę być w ciąży?

Dziewczyny! Stosunek odbył się 22.08 doszedł we mnie bo myślałam że i tak nie zajde bo spodziewana miesiączkę mialam mieć 25.08 czyli stosunek był 3 dni przed spodziewana miesiączka. Ale jej nie mam. Czy mogę być w ciąży?
3 dni przed bardzo bardzo male szanse ale owulacja sie czasem przesuwa i rozne cuda sie dzieja

3 dni przed bardzo bardzo male szanse ale owulacja sie czasem przesuwa i rozne cuda sie dzieja
Już koniec miesiąca a okresu nie mam. Nigdy tak nie miałam. Myślę że poczekam parę dni i zrobię test. Moja koleżanka zaszła dzień przed okresem🤪ten miesiąc jest dla mnie szalony bo w plodne był stosunek robiłam test i wyszedł pierwszy pozytywny kolejne negatywne. Później ten stosunek 3 dni przed okresem ale jego nie ma już nie wiem co myśleć

Hmm to w płodne był sex? Bo już nie czaje
Już koniec miesiąca a okresu nie mam. Nigdy tak nie miałam. Myślę że poczekam parę dni i zrobię test. Moja koleżanka zaszła dzień przed okresem[emoji2957]ten miesiąc jest dla mnie szalony bo w plodne był stosunek robiłam test i wyszedł pierwszy pozytywny kolejne negatywne. Później ten stosunek 3 dni przed okresem ale jego nie ma już nie wiem co myśleć

reklama
Do góry