gratulacje ale fajneWłaśnie dostałam wyniki krwi. Beta na poziomie nieco ponad 27mIU/ml.
reklama
Lexandra95
Początkująca w BB
Dziękuję Wam bardzo! Na razie jestem w totalnym szoku.
O matko no to ja nie wiem jak ja to forum czytam to ja będę testowaćJa miałam dostać w poprzednia sobotę [emoji23] czyli 1 sierpnia , A dostałam 3 sierpnia. Dziś mam 3 dc [emoji16]
Ana874
Fanka BB :)
WidaćHej dziewczyny, co sądzicie o tym teście? Ja tu widzę minimalną kreskę, ale już sama nie wiem czy sobie czegoś nie wmawiam. Zobacz załącznik 1158631
Ana874
Gratulacje, ja mam tak samo, 3 dni przed terminem wyszła 2 kreska w piątek idę na bete, A we wtorek mam już lekarza powodzenia i spokojnej ciążyWłaśnie dostałam wyniki krwi. Beta na poziomie nieco ponad 27mIU/ml.
Lexandra95
Początkująca w BB
Dzięki Kochana, ja mam lekarza jutro. Zastanawiam się tylko, czy coś tam dojrzy, czy to nie za wcześnieGratulacje, ja mam tak samo, 3 dni przed terminem wyszła 2 kreska w piątek idę na bete, A we wtorek mam już lekarza powodzenia i spokojnej ciąży
Patii_666
Raczej za wcześnie, szkoda pieniędzyDzięki Kochana, ja mam lekarza jutro. Zastanawiam się tylko, czy coś tam dojrzy, czy to nie za wcześnie
Anula1111
Aktywna w BB
Drogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy!
To ja mam pytanie.
Testy robione w odstępie 3 dni. Pierwszy we wtorek, drugi w piątek. Druga kreska ledwie widoczna i po 3 dniach nie nabrała intensywności koloru. Co to może oznaczać?
Załączniki
G
gość _199
Gość
Po prostu beta nie jest aż tak duża że test pokazuje mocna kreskę. Który dzień cyklu?To ja mam pytanie.
Testy robione w odstępie 3 dni. Pierwszy we wtorek, drugi w piątek. Druga kreska ledwie widoczna i po 3 dniach nie nabrała intensywności koloru. Co to może oznaczać?
Zrób test z innej firmy, mi wyszedł negatywny, a z innej firmy był pozytywny.
reklama
Anula1111
Aktywna w BB
32 dzieńPo prostu beta nie jest aż tak duża że test pokazuje mocna kreskę. Który dzień cyklu?
Zrób test z innej firmy, mi wyszedł negatywny, a z innej firmy był pozytywny.