reklama
O jej ja tez powinnam dostać @ w sobote choc mam nadzieje ze nie to w niedziele bedziemy razem testować oby pozytywnieNiestety beta wyszła ujemna Ale jeszcze po ciuchy liczę że owu jednak się przesunela , bo dziś na majtkach zauważyłam białe uplawy i po zderzeniu piersi poleciała mi siara . Tak wiem że to nie realne ,ale w poprzedniej ciąży tak samo miałam i uplawy i siara na samym początku i tak kilka dni później dowiedziałam się o ciąży więc może może jeszcze nic straconego. W sobotę przewidywany ostatni termin @ zobaczymy czy będzie. Jeśli nie to w niedzielę zatestuje [emoji23]
Lexandra95
Początkująca w BB
Hej dziewczyny, co sądzicie o tym teście? Ja tu widzę minimalną kreskę, ale już sama nie wiem czy sobie czegoś nie wmawiam.
Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja widze W jakim czasie sie pojawial?Hej dziewczyny, co sądzicie o tym teście? Ja tu widzę minimalną kreskę, ale już sama nie wiem czy sobie czegoś nie wmawiam. Zobacz załącznik 1158631
Lexandra95
Początkująca w BB
Jakieś 5 minut po zrobieniu, może ciut więcej. Jestem jeszcze 3 dni przed datą spodziewanej @, ale nie czuję żadnych objawów nadchodzącej miesiączki. Wykonałam też rano BetaHCG z krwi, wiem, że za wcześnie ale ten test wyszedł na tyle dziwnie że nie mogłam się powstrzymać. Ciągle czekam na wyniki, a do tej pory chciałam zapytać bardziej doświadczone osobyJa widze W jakim czasie sie pojawial?
Mała.czarna
Jak wyszedl cien to moze nie byc za wczesnie Kiedy wynik?Jakieś 5 minut po zrobieniu, może ciut więcej. Jestem jeszcze 3 dni przed datą spodziewanej @, ale nie czuję żadnych objawów nadchodzącej miesiączki. Wykonałam też rano BetaHCG z krwi, wiem, że za wcześnie ale ten test wyszedł na tyle dziwnie że nie mogłam się powstrzymać. Ciągle czekam na wyniki, a do tej pory chciałam zapytać bardziej doświadczone osoby
Lexandra95
Początkująca w BB
Właśnie dostałam wyniki krwi. Beta na poziomie nieco ponad 27mIU/ml.
młoda1994
Czyli ciąża. Gratulacje [emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060] spokojnej ciąży dbajcie teraz o sobie.Właśnie dostałam wyniki krwi. Beta na poziomie nieco ponad 27mIU/ml. [emoji50]
Ja miałam dostać w poprzednia sobotę [emoji23] czyli 1 sierpnia , A dostałam 3 sierpnia. Dziś mam 3 dc [emoji16]
O jej ja tez powinnam dostać @ w sobote choc mam nadzieje ze nie [emoji23] to w niedziele bedziemy razem testować oby pozytywnie [emoji4]
reklama
Mała.czarna
no to gratulacje !Właśnie dostałam wyniki krwi. Beta na poziomie nieco ponad 27mIU/ml.