reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Kurczę akutat odpuściłam,i zaczęłam uważać, owulacja się przesunęla o kilka dni.w sumie dzis dopiero 27 dc.ale po owulce 16 dni.moze jeszcze @przyjdzie.

reklama
Niestety beta wyszła ujemna Ale jeszcze po ciuchy liczę że owu jednak się przesunela , bo dziś na majtkach zauważyłam białe uplawy i po zderzeniu piersi poleciała mi siara . Tak wiem że to nie realne ,ale w poprzedniej ciąży tak samo miałam i uplawy i siara na samym początku i tak kilka dni później dowiedziałam się o ciąży więc może może jeszcze nic straconego. W sobotę przewidywany ostatni termin @ zobaczymy czy będzie. Jeśli nie to w niedzielę zatestuje [emoji23]
O jej ja tez powinnam dostać @ w sobote choc mam nadzieje ze nie 😂 to w niedziele bedziemy razem testować oby pozytywnie 😊

Hej dziewczyny, co sądzicie o tym teście? Ja tu widzę minimalną kreskę, ale już sama nie wiem czy sobie czegoś nie wmawiam.
IMG_20200805_151959.jpg

Ja widze :) W jakim czasie sie pojawial?
Jakieś 5 minut po zrobieniu, może ciut więcej. Jestem jeszcze 3 dni przed datą spodziewanej @, ale nie czuję żadnych objawów nadchodzącej miesiączki. Wykonałam też rano BetaHCG z krwi, wiem, że za wcześnie ale ten test wyszedł na tyle dziwnie że nie mogłam się powstrzymać. Ciągle czekam na wyniki, a do tej pory chciałam zapytać bardziej doświadczone osoby 😀

Jakieś 5 minut po zrobieniu, może ciut więcej. Jestem jeszcze 3 dni przed datą spodziewanej @, ale nie czuję żadnych objawów nadchodzącej miesiączki. Wykonałam też rano BetaHCG z krwi, wiem, że za wcześnie ale ten test wyszedł na tyle dziwnie że nie mogłam się powstrzymać. Ciągle czekam na wyniki, a do tej pory chciałam zapytać bardziej doświadczone osoby 😀
Jak wyszedl cien to moze nie byc za wczesnie :) Kiedy wynik?

reklama
Do góry