Mała.czarna
Fanka BB :)
Niestety ale nic tutaj nie widze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety ale nic tutaj nie widze
Ja widzę jedna tylkoA tu widać zdjęcie w innym świetle Zobacz załącznik 1153750
Ja widzę jedna tylko
kreske powinno byc widac normalnie a nie w negatywie, z kontrastem itdNawet zrobiłam zdjęcie w negatywnie żeby zobaczyć czy mam zwidy czy jednak coś tam widzę i pokazują się 2 kreski Zobacz załącznik 1153897
Cos delikatnie przebija. Poczekaj do terminu @Hej dziewczyny, jestem 5 dni przed @ i 9dpo czy cokolwiek tu widzicie?
Niestety, tylko 1 widać, 2 nawet cieniaNawet zrobiłam zdjęcie w negatywnie żeby zobaczyć czy mam zwidy czy jednak coś tam widzę i pokazują się 2 kreski Zobacz załącznik 1153897
Ja nie widzę, ale jest jeszcze czasHej dziewczyny, jestem 5 dni przed @ i 9dpo czy cokolwiek tu widzicie?