reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Ale to na chłopski rozum jest nie możliwe. Nawet jak w krwi masz hormon ciążowy np 25 to czasami nawet test nie pokaże a wynik bety 2.8 to brak ciąży a test ewentualnie mógł być trefny.
8 testów jej wyszło pozytywnych. Wiec 8 miała złych?
Normy sa normami ale nasz organizm jest bardzo skomplikowany wiec moze jej dużej bety nie wykryć i organizm krew moze jej tyle nie mieć.
Ja już nie patrze na to co jest przypisane w normach bo wiele historii bylo takich ze wydawało sir niemożliwe a jednak było.

Mam wyniki bety ,udało się 🥳 ale co się najadlam stresu to moje...
Screenshot_20200720-171216_Samsung Internet.jpg

8 testów jej wyszło pozytywnych. Wiec 8 miała złych?
Normy sa normami ale nasz organizm jest bardzo skomplikowany wiec moze jej dużej bety nie wykryć i organizm krew moze jej tyle nie mieć.
Ja już nie patrze na to co jest przypisane w normach bo wiele historii bylo takich ze wydawało sir niemożliwe a jednak było.
A gdzie ja napisałam że 8 testów trefnych? [emoji848] Napisałam tylko o tym co jej cienia cienia pokazał przy takiej becie jak 2.8 gdzie to jest brak ciąży. To jak ja ci powiem że mam betę 1.5 i test z mocna kreska też w to uwierzysz? Przecież to jest nie możliwe. Jedyne wytłumaczenie to był zrobiony błąd w labo a faktycznie betę w krwi miała wyższa niż wyszło w labo.

A gdzie ja napisałam że 8 testów trefnych? [emoji848] Napisałam tylko o tym co jej cienia cienia pokazał przy takiej becie jak 2.8 gdzie to jest brak ciąży. To jak ja ci powiem że mam betę 1.5 i test z mocna kreska też w to uwierzysz? Przecież to jest nie możliwe. Jedyne wytłumaczenie to był zrobiony błąd w labo a faktycznie betę w krwi miała wyższa niż wyszło w labo.
Napisala ze każdego dnia kreska była ciemniejsza im później robiła test.
I proszę beta zrobiła druga i ciaza :) 😁 😁 😁

reklama
Do góry