reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Kochane czy coś widać na tym teście czy tylko mi się wydaje ? Test robiony z wieczornego moczu 5 dni przed spodziewana miesiączka , cykle 26... , w pierwszej ciąży miałam podobna biel na teście .. nie wiem czy za bardzo chce być w ciąży ... i tylko ja tam coś widzę 🤪
Niestety jest jedna kreska☺️.

reklama
Kochane czy coś widać na tym teście czy tylko mi się wydaje ? Test robiony z wieczornego moczu 5 dni przed spodziewana miesiączka , cykle 26... , w pierwszej ciąży miałam podobna biel na teście .. nie wiem czy za bardzo chce być w ciąży ... i tylko ja tam coś widzę 🤪
Moim zdaniem za szybko. Lepiej zrobić w dniu spodziewane miesiączki dla pewności. Nic nie widzę 😔

Nie raczej nie ma ciąży, ale dla pewności i spokoju powinna pani zrobić jeszcze raz test ciążowy. Ponieważ testy nie zawsze pokażą... Ja miałam tak samo na trzech testach. Na czwartym i piątym tescie ciążowym wyszły 2 kreski
Z wyników krwi bety wyszła ciąża (34.5), ale dzień później doszło do krwawienia. Minęły wszystkie inne objawy (mdłości, ból piersi itd). Pewnie doszło do nieprawidłowego zagnieżdżenia i poronienia.
Oczywiście skonsultuję się z lekarzem, może dowiem się więcej odnoście przyczyny, chociaż wiem, że na tym etapie to dość częste.

Według mnie za wcześnie na test, najlepiej poczekać chociaż do dnia spodziewanej miesiączki.

Niestety nic nie widzę. Ale na pocieszenie dodam że ja też robiłam test 5 dni przed i nic nie wyszło. W dniu @ były piękne dwie kreseczki
Kochane czy coś widać na tym teście czy tylko mi się wydaje ? Test robiony z wieczornego moczu 5 dni przed spodziewana miesiączka , cykle 26... , w pierwszej ciąży miałam podobna biel na teście .. nie wiem czy za bardzo chce być w ciąży ... i tylko ja tam coś widzę [emoji2957]

Z wyników krwi bety wyszła ciąża (34.5), ale dzień później doszło do krwawienia. Minęły wszystkie inne objawy (mdłości, ból piersi itd). Pewnie doszło do nieprawidłowego zagnieżdżenia i poronienia.
Oczywiście skonsultuję się z lekarzem, może dowiem się więcej odnoście przyczyny, chociaż wiem, że na tym etapie to dość częste.
Przykro mi ale nie można się poddawać :)

reklama
Do góry