Fado123
Fanka BB :)
Najlepiej i najpewniej 14 dni po teoretycznym stosunkuDziewczyny, kiedy najlepiej wykonać test ciążowy, jeśli @ jest nieregularna...?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej i najpewniej 14 dni po teoretycznym stosunkuDziewczyny, kiedy najlepiej wykonać test ciążowy, jeśli @ jest nieregularna...?
Najlepiej i najpewniej 14 dni po teoretycznym stosunku
Trzymam kciukiDodzwoniłam się do ginekologa i w poniedziałek pójdę na betę dla pewności, jeżeli nie dostanę tego okresu. Potem kontrola u gina
Ja zrobiłam 10 11 bądź 14 dnia od stosunku tylko teraz nie wiem dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia bo z narzeczonym kochaliśmy się 2 5 i 6 majaCzyli 10 dni to mało...??
Na test może być mało, beta już powinna coś pokazaćCzyli 10 dni to mało...??
Ja przy cyklach 27-35 teraz test robilam jakos w 30dc i mialam juz widoczna kreskę, z tym ze u mnie w jakos 27dc bylo plamienie jak implantacyjne wiec cos mnie tknelo zeby przetestowaćDziewczyny, kiedy najlepiej wykonać test ciążowy, jeśli @ jest nieregularna...?
A ktort dzień cyklu dzis?Ja niestety mam długie cykle (A moze na szczescie) - 34-40.
Poczekam zatem jeszcze trochę.
Dziękuję za odpowiedzi!
A ktort dzień cyklu dzis?