Kasieńka1987
Początkująca w BB
0.5 u mnie pokazało ciążę początkiU mnie beta <0,5 więc cienie cieni to nie to. Mam nadzieję że za kilka miesięcy i ja będę miała swoje dwie kreseczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
0.5 u mnie pokazało ciążę początkiU mnie beta <0,5 więc cienie cieni to nie to. Mam nadzieję że za kilka miesięcy i ja będę miała swoje dwie kreseczki
Beta poniżej 0.5 nie jest ciążą. Dopiero powyżej 5 w interpretacji wyników.0.5 u mnie pokazało ciążę początki
Miałaś taka betę i byłaś w ciąży?0.5 u mnie pokazało ciążę początki
No właśnie też mnie to zastanawiaBeta poniżej 0.5 nie jest ciążą. Dopiero powyżej 5 w interpretacji wyników.
0.5 u mnie pokazało ciążę początki
Gratulacje kochana ❤Wracam od gin. Okazało się że test negatywny był fałszywie ujemny. Dzisiaj pęcherzyk ciążowy 4mm endometrium 8.7 20.04 kolejna wizyta
Jasny gwint ale newsy no właśnie, jak to jest z tymi testami dziadowskimi, zdarzają się i kreski bez ciąży i testy negatywnie ujemneWracam od gin. Okazało się że test negatywny był fałszywie ujemny. Dzisiaj pęcherzyk ciążowy 4mm endometrium 8.7 20.04 kolejna wizyta
TakMiałaś taka betę i byłaś w ciąży?