Mała.czarna
Fanka BB :)
Tak tak ciążowy , owu wygląda takAle to był ciążowy? Powtórz w dniu @ ale myślę że to ciąża, wiesz jak to jest, jak głowa odpuści to wtedy bach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak ciążowy , owu wygląda takAle to był ciążowy? Powtórz w dniu @ ale myślę że to ciąża, wiesz jak to jest, jak głowa odpuści to wtedy bach
Słyszałam ze wlansie ponoc owulacyjne pokazuja pozytyw w ciazy aczkolwiek nie sprawdzałam tego na sobie. Nie mam owulacyjnych i jakos nie chce mi sie kupować zeby to sprawdzić ale jakby mi wpadly w ręce to moze z ciekawości bym sprawdziłaTak tak ciążowy , owu wygląda tak
Też słyszałam, a nawet czytałam tutaj takie historie, tylko że mi nigdy nie wyszedł test owulacyjny, a zrobiłam ich bardzo dużo ale jestem w ciąży i mam testy owu gdzieś schowane, to mogę to sprawdzićSłyszałam ze wlansie ponoc owulacyjne pokazuja pozytyw w ciazy aczkolwiek nie sprawdzałam tego na sobie. Nie mam owulacyjnych i jakos nie chce mi sie kupować zeby to sprawdzić ale jakby mi wpadly w ręce to moze z ciekawości bym sprawdziła
Właśnie mi już się raz sprawdziłySłyszałam ze wlansie ponoc owulacyjne pokazuja pozytyw w ciazy aczkolwiek nie sprawdzałam tego na sobie. Nie mam owulacyjnych i jakos nie chce mi sie kupować zeby to sprawdzić ale jakby mi wpadly w ręce to moze z ciekawości bym sprawdziła
a robiłaś je na owulacji czy właśnie testowo na ciążę?Też słyszałam, a nawet czytałam tutaj takie historie, tylko że mi nigdy nie wyszedł test owulacyjny, a zrobiłam ich bardzo dużo ale jestem w ciąży i mam testy owu gdzieś schowane, to mogę to sprawdzić
Nigdy nie robiłam zamiast ciążowego, ale żeby sprawdzić owulację zrobiłam ich naprawdę dużo. Żadnego nie uznałabym za pozytywa robiłaś je na owulacji czy właśnie testowo na ciążę?
No mi też owulacji nie wykryly ale ciążę już takNigdy nie robiłam zamiast ciążowego, ale żeby sprawdzić owulację zrobiłam ich naprawdę dużo. Żadnego nie uznałabym za pozytyw
i co robiłaś teraz z ciekawości?Nigdy nie robiłam zamiast ciążowego, ale żeby sprawdzić owulację zrobiłam ich naprawdę dużo. Żadnego nie uznałabym za pozytyw
Zaraz poszukam tych testówi co robiłaś teraz z ciekawości?
Wyślij fotkę jak się dobrze odbarwiZaraz poszukam tych testów