reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Proszę powiedzcie, czy u góry test to był wadliwy?
Staram się już 8 miesiąc... Wczoraj rano udało mi się zobaczyć cień... na teście 25, a dzisiaj pusto na teście o czułości 10 :( dodam, że jestem 3 dni po terminie

Załączniki

• 91786779_2426968387615540_8978830536189411328_n.jpg
    91786779_2426968387615540_8978830536189411328_n.jpg
    193,7 KB · Wyświetleń: 886
reklama
Staram się już 8 miesiąc... Wczoraj rano udało mi się zobaczyć cień... na teście 25, a dzisiaj pusto na teście o czułości 10 :( dodam, że jestem 3 dni po terminie
Na tym do góry coś przebija , nie jest wadliwy, a po jakim czasie ta 2 kreska się pojawiła? Ja bym kupiła 2 różnej firmy, i zrobiła, lub jeśli masz możliwość to beta

pierwszy to Bobo test? Na nich niestety lubi wychodzić cień ki3dy nie ma ciąży. Miałam tak już kilka razy :( Najlepiej beta lub kup różne testy 😘 trzymam kciuki

pierwszy to Bobo test? Na nich niestety lubi wychodzić cień ki3dy nie ma ciąży. Miałam tak już kilka razy :( Najlepiej beta lub kup różne testy 😘 trzymam kciuki
Bobo swoją drogą, ale pinki chyba też potrafią pokazać cień kreski a ciąży nie ma. Niestety też uważam, że lepiej zrobić kilka testów różnych firm, na niektórych łatwo się przejechać.

Kurczę to mnie pocieszyłyście 🤣 jaki najlepiej test kupić? Moje cykle trwają od 31 do 34 dni. Dziś 37 i nic chociaż dziś mnie brzuch zabolał okresowo aż poleciałam do łazienki ale cisza. 🤣 które testy polecacie?

Kurczę to mnie pocieszyłyście 🤣 jaki najlepiej test kupić? Moje cykle trwają od 31 do 34 dni. Dziś 37 i nic chociaż dziś mnie brzuch zabolał okresowo aż poleciałam do łazienki ale cisza. 🤣 które testy polecacie?
Jej, nie pamiętam, poszłam do osiedlowej apteki i wzięłam dwa różne płytkowe, najtańsze 🙈 jeden czułości 10 i drugi 25, bo pan się pomylił (chciałam dwie dziesiątki).

reklama
Ja tez zawsze z apteki , nigdy mi sie nie zdarzyło,że był cien bez ciąży, a naprawdę przez 2 lata, dużo ich zrobiłam

Do góry