reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Witam serdecznie pytanko do Pań🙂 bo nie wiem czy mam zwidy czy nie . Testy robione jakies 3,4 dni przed okresem oczywiscie badanie beta hcg zrobie zeby miec pewnosc z gory dziekuje za odpowiedz, jeden to test z krwi a drugi to 20ml czy ul jakos tak 🙂

Załączniki

• IMAG0504_compress81.jpg
    IMAG0504_compress81.jpg
    499,6 KB · Wyświetleń: 352
  • IMAG0509_compress0.jpg
    IMAG0509_compress0.jpg
    562,6 KB · Wyświetleń: 346
reklama
Witam serdecznie pytanko do Pań🙂 bo nie wiem czy mam zwidy czy nie . Testy robione jakies 3,4 dni przed okresem oczywiscie badanie beta hcg zrobie zeby miec pewnosc z gory dziekuje za odpowiedz, jeden to test z krwi a drugi to 20ml czy ul jakos tak 🙂
Coś na drugim lekko przebija. Z krwi dla mnie negatyw. Kup sobie test w rossmanie 10mlu:)

Powtórz test z porannego moczu w terminie miesiączki. Wiadomo, że się niecierpliwisz, ale warto poczekać, bo na tych testach niewiele widać niestety 😞

Jak dla mnie niestety oba negatywne. Ten z moczy dodatkowo w cieniu, więc ciężko stwierdzić.

Z krwi negatyw , sikany niby cos widac ,poczekaj do dnia @ , i powtorz test lub idz na bete ,to najpewniejsze

Jak dla mnie odbywa negatywy, ale może być jeszcze za szybko. Poczekałabym do dnia miesiączki i zrobiła test z porannego moczu.

Cześć dziewczyny,

145352055_716446499060233_1170778295422675344_n.jpg

To jest test odczytany "po czasie", jakąś godzine po zrobieniu, wiadomo że nie należy na nie patrzeć ale mimo wszystko wcześniej nie działo się nic takiego po godzinie od sikania. Moje pytanie jest inne, czy na kolejnych zdjeciach widzicie cokolwiek czy tomoja wyobraźnia i schiza?
145205401_1118670168578065_8319911084801805400_n.jpg
145104563_241435654254836_7301030373074604918_n.jpg
145631938_4301952146488062_2938395241467321181_n.jpg

To testy zaraz po wykonaniu w niedzielę, wczoraj i dziś, dzisaj 26dc i doskonale wiem że może nie być dodatni jeszcze chociaż @ powinnam mieć jutro. Żeby było śmieszniej jestem z wykształcenia lekarzem i właśnie już w pierwszym cyklu starań stałam się osobą którą nigdy nie chciałam być 🙉😂 Potrzebuję upewnić się, że cokolwiek w tych bledziochach widać :D

Cześć dziewczyny,

Zobacz załącznik 1233709
To jest test odczytany "po czasie", jakąś godzine po zrobieniu, wiadomo że nie należy na nie patrzeć ale mimo wszystko wcześniej nie działo się nic takiego po godzinie od sikania. Moje pytanie jest inne, czy na kolejnych zdjeciach widzicie cokolwiek czy tomoja wyobraźnia i schiza? Zobacz załącznik 1233711Zobacz załącznik 1233712Zobacz załącznik 1233713
To testy zaraz po wykonaniu w niedzielę, wczoraj i dziś, dzisaj 26dc i doskonale wiem że może nie być dodatni jeszcze chociaż @ powinnam mieć jutro. Żeby było śmieszniej jestem z wykształcenia lekarzem i właśnie już w pierwszym cyklu starań stałam się osobą którą nigdy nie chciałam być 🙉😂 Potrzebuję upewnić się, że cokolwiek w tych bledziochach widać :D
Ewidentnie coś jest na rzeczy, ale najlepiej zrobić betę.

reklama
Cześć dziewczyny,

Zobacz załącznik 1233709
To jest test odczytany "po czasie", jakąś godzine po zrobieniu, wiadomo że nie należy na nie patrzeć ale mimo wszystko wcześniej nie działo się nic takiego po godzinie od sikania. Moje pytanie jest inne, czy na kolejnych zdjeciach widzicie cokolwiek czy tomoja wyobraźnia i schiza? Zobacz załącznik 1233711Zobacz załącznik 1233712Zobacz załącznik 1233713
No widać krechę! Gratulacje 😁

Do góry